cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From JSm...@h2l.com
Subject Hosts not adding - SSL issue?
Date Tue, 05 Mar 2013 19:13:27 GMT
I decided to reinstall cloud stack and start over as I was having a some 
issues.  I've previously been able to get hosts into the cloud, but after 
reinstalling (following the same instructions I did before - as I document 
what I do), my hosts will not join.  It seems to be complaining about SSL 
in the agent.log on both hosts.  I'm not looking to use SSL, I don't know 
why it's asking for it.  While creating the cloud I selected to use a 
basic flat network as this is for a private cloud.

I don't know if the SSL got introduced from 4.0 to 4.0.1 or what, but I 
don't want it, and don't know how it got in there this time around.  I 
installed the management server via yum on a CentOS 6 server.  Any 
thoughts?

2013-03-05 12:03:14,221 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) 
Implementation Version is 4.0.1.20130201075054
2013-03-05 12:03:14,221 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) 
agent.properties found at /etc/cloud/agent/agent.properties
2013-03-05 12:03:14,222 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) 
Defaulting to using properties file for storage
2013-03-05 12:03:14,224 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) 
Defaulting to the constant time backoff algorithm
2013-03-05 12:03:14,291 INFO  [cloud.agent.Agent] (main:null) id is 4
2013-03-05 12:03:14,392 INFO 
[resource.virtualnetwork.VirtualRoutingResource] (main:null) 
VirtualRoutingResource _scriptDir to use: scripts/network/domr/k
vm
2013-03-05 12:03:15,317 INFO  [kvm.resource.LibvirtComputingResource] 
(main:null) No libvirt.vif.driver specififed. Defaults to BridgeVifDriver.
2013-03-05 12:03:15,332 INFO  [cloud.agent.Agent] (main:null) Agent [id = 
4 : type = LibvirtComputingResource : zone = 1 : pod = 1 : workers = 5 : 
host = 1
92.168.100.237 : port = 8250
2013-03-05 12:03:15,340 INFO  [utils.nio.NioClient] (Agent-Selector:null) 
Connecting to 192.168.100.237:8250
2013-03-05 12:03:15,424 ERROR [utils.nio.NioConnection] 
(Agent-Selector:null) Unable to initialize the threads.
java.io.IOException: SSL: Fail to init SSL! java.io.IOException: 
Connection closed with -1 on reading size.
        at com.cloud.utils.nio.NioClient.init(NioClient.java:83)
        at com.cloud.utils.nio.NioConnection.run(NioConnection.java:108)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:679)
2013-03-05 12:03:20,428 INFO  [utils.nio.NioClient] (Agent-Selector:null) 
Connecting to 192.168.100.237:8250
2013-03-05 12:03:20,430 ERROR [utils.nio.NioConnection] 
(Agent-Selector:null) Unable to initialize the threads.
java.io.IOException: SSL: Fail to init SSL! java.io.IOException: 
Connection closed with -1 on reading size.
        at com.cloud.utils.nio.NioClient.init(NioClient.java:83)
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message