cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim Schultheiss" <tschulthe...@dynamicquest.com>
Subject RE: ISO Download Failing
Date Mon, 04 Mar 2013 15:04:04 GMT
Hi Kirk, thanks for the reply.

We performed a wget from the SSVM, and were able to download a full 3GB iso
from an internal server. The connection was closed out and restarted twice
during the attempt.
For reference, we're using Cloudstack 4.0.0, with two CentOS 6.2 management
servers and two Xen 6.02 hypervisors.

-----Original Message-----
From: Kirk Kosinski [mailto:kirkkosinski@gmail.com] 
Sent: Friday, March 01, 2013 8:59 PM
To: cloudstack-users@incubator.apache.org
Subject: Re: ISO Download Failing

Hi, Billy.  I don't think this is a common issue.  Can you log in to the
SSVM and try to wget a large ISO to see if it downloads successfully?

Best regards,
Kirk

On 03/01/2013 07:44 AM, Billy Ramsay wrote:
> I'm running into an issue while attempting to add ISOs to our 
> CloudStack environment.
> 
>  
> 
> The ISO downloads fail with the error "HTTP server does not support 
> partial get". This happens with almost all ISO downloads, regardless 
> of OS type or where the ISO is being downloaded from (our own internal 
> ISO server setup for just this purpose, or many different public HTTP 
> mirrors). The download fails at random times during the process, I've 
> seen as little as 5% complete, and a few get to 99% before failing.
> 
>  
> 
> Has anyone else run into this issue?
> 
>  
> 
> Thanks in advance.
> 
>  
> 
> 


Mime
View raw message