cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ahmad Emneina <aemne...@gmail.com>
Subject Re: Invalid username and password after cloudstack 4.0 installation
Date Tue, 05 Feb 2013 21:20:43 GMT
Hey Dan,

We'd probably need more from your management-server.log file. Can you post
that to pastebin.com or similar. Login errors are usually indicative of
management server failing to connect to the mysql db.


On Sat, Feb 2, 2013 at 10:36 AM, Daniel Kan <extremeblue99@gmail.com> wrote:

> Hi,
> I'm having a hard time logging into cloudstack UI after installation (via
> rpm). I kept getting invalid username password with admin/password after I
> ran cloud-setup-databaes and cloud-setup-management. I checked mysql DB.
> The admin user is in there. i'm running cloudstack 4.0 on centos 6.3 with
> tomcat 6.0.33. I checked management-server.log. There weren't any errors.
> One strange thing is that I enabled debug logging in log4j. I don't get any
> logging when I hit the UI. I appreciate any help. I'm running out of ideas.
> Thanks.
>
> Dan
>
>
> ---+---------------------+---------+----------+--------------------+---------------+--------------------------+
> | id | uuid | username | password                         | account_id |
> firstname | lastname | email | state   | api_key | secret_key |
> created             | removed | timezone | registration_token |
> is_registered | incorrect_login_attempts |
>
> +----+------+----------+----------------------------------+------------+-----------+----------+-------+---------+---------+------------+---------------------+---------+----------+--------------------+---------------+--------------------------+
> |  1 | NULL | system   | 0.105902211839242                |          1 |
> system    | cloud    | NULL  | enabled | NULL    | NULL       | 2013-02-01
> 21:48:51 | NULL    | NULL     | NULL               |             0
> |                        0 |
> |  2 | NULL | admin    | 5f4dcc3b5aa765d61d8327deb882cf99 |          2 |
> admin     | cloud    | NULL  | enabled | NULL    | NULL       | 2013-02-01
> 21:48:51 | NULL    | NULL     | NULL               |             0
> |                        0 |
>
> +----+------+----------+----------------------------------+------------+-----------+----------+-------+---------+---------+------------+---------------------+---------+----------+--------------------+---------------+--------------------------+
>
> Snippets from management-server.log
> 2013-02-02 10:34:13,887 INFO  [utils.component.ComponentLocator]
> (main:null) Adding system integrity checker: DatabaseUpgradeChecker
> 2013-02-02 10:34:14,086 INFO  [cloud.upgrade.DatabaseIntegrityChecker]
> (main:null) Grabbing lock to check for database integrity.
> 2013-02-02 10:34:14,396 INFO  [cloud.upgrade.DatabaseIntegrityChecker]
> (main:null) Performing database integrity check
> 2013-02-02 10:34:14,527 INFO  [cloud.upgrade.DatabaseUpgradeChecker]
> (main:null) Grabbing lock to check for database upgrade.
> 2013-02-02 10:34:14,532 INFO  [cloud.upgrade.DatabaseUpgradeChecker]
> (main:null) DB version = 4.0.0.20121024012150 Code Version =
> 4.0.0.20121024012150
> 2013-02-02 10:34:14,533 INFO  [cloud.upgrade.DatabaseUpgradeChecker]
> (main:null) DB version and code version matches so no upgrade needed.
> 2013-02-02 10:34:14,542 INFO  [utils.component.ComponentLocator]
> (main:null) Config file found at /etc/cloud/management/components.xml.
> Configuring configuration-server
>
> Snippets from catalina.out
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> Configuration configuration server
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: Snapshot
> policy defaults
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: DiskOffering
> configuration server
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> ServiceOffering configuration server
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> DataCenterDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: host pod
> configuration server
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: DomainDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> NetworkOfferingDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: NetworkDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: IpAddressDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: VlanDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> ResouceCountDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: AccountDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: UserDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> NetworkOfferingServiceDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> VirtualRouterProviderDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO: IdentityDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> Site2SiteCustomerGatewayDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> Site2SiteVpnGatewayDao
> INFO  [utils.component.ComponentLocator] (main:) Starting DAO:
> Site2SiteVpnConnectionDao
> INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
> INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:20400
> INFO: Jk running ID=0 time=0/24  config=null
> INFO: Starting service Catalina7080
> INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/6.0.33
> INFO: Deploying web application directory awsapi
> INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-7080
> INFO: Server startup in 5564 ms
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message