cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From tawfiq zidi <tawfiq.z...@gmail.com>
Subject CloudStack 3.0.x build
Date Sat, 09 Feb 2013 11:16:29 GMT
Hi,

I am trying to Build CloudStack 3.0.x from source , i followed DevCloud
Steps in this Link http://wiki.cloudstack.org/display/COMM/DevCloud

But the command rdeploy won't work:


   - ant rdeploy -Drhost=1.2.3.4 -Dport=2222"

I've got this output:

[root@localhost incubator-cloudstack-3.0.x]# ant rdeploy -Drhost=1.2.3.4
 -Dport=2222
Buildfile: /home/toto/workspace-cs-dev/incubator-cloudstack-3.0.x/build.xml
     [echo] Using build parameters from
/home/toto/workspace-cs-dev/incubator-cloudstack-3.0.x/build/build-cloud.properties
     [echo] Using company info from
/home/toto/workspace-cs-dev/incubator-cloudstack-3.0.x/build/cloud.properties
     [echo] Using override file from
/home/toto/workspace-cs-dev/incubator-cloudstack-3.0.x/build/replace.properties
     [echo] deploy home:
/home/toto/workspace-cs-dev/incubator-cloudstack-3.0.x/build/deploy

BUILD FAILED
Target "rdeploy -Drhost=1.2.3.4" does not exist in the project "Cloud Stack
Build Dispatch".

Total time: 1 second

I thought at first that maybe this is beacause ant version , so I updated
ant to :

*Apache Ant(TM) version 1.8.4 compiled on May 22 2012*

But always the same errors appears.

Does someone have a solution for this problem ?

Thank you.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message