cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Noel King <noelk...@gmail.com>
Subject Re: IPTables on CentOS
Date Fri, 08 Feb 2013 17:56:18 GMT
Hi Basha

Again thank you for your reply I had previously gone through that
documentation/chapter and verified my configuration and am still having
this problem.

What I am seeing is as follows,

   - For investigation only purposes I stop ip tables on the host effective
   and connectivity issue is resolved.
   - Some time later iptables state is being brought back up and blocking
   again

I feel my current option is

   - Remove all iptables configuration and reset using the scripts outlined
   in that chapter.

This is very odd as I cant find this secondary iptables process that gets
created.

Cheers

Noel

On 8 February 2013 17:11, S.M Basha <smbasha22@gmail.com> wrote:

> Noe,
>
> i hope this will be help you.
>
>
> http://incubator.apache.org/cloudstack/docs/en-US/Apache_CloudStack/4.0.0-incubating/html/Installation_Guide/hypervisor-kvm-install-flow.html
>
> Regards
> Basha
>
> On Fri, Feb 8, 2013 at 9:31 PM, Noel King <noelking@gmail.com> wrote:
>
> > Hi
> >
> > I have upgraded to Cloudstack 4.0 on multiple hosts on CentOS 6.3 with
> KVM
> > hosts and I are currently experiencing intermittent iptables related
> issues
> > connecting to hosts which gets fixed once I temporarily stop iptables .
> >
> > Would somebody mind sharing their test and generic
> /etc/sysconfig/iptables
> > configuration so I can compare it too.   I am currently happy our config
> > matches the install guide any assistance here would be greatly
> appreciated.
> >
> >
> > Kind regards
> >
> > Noel
> >
>
>
>
> --
> Thanks & Regards
> S.M.Basha
>
>  "If opportunity doesn't knock the door; open the door and drag opportunity
> inside."
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message