cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andreas Huser <ahu...@7five-edv.de>
Subject Re: trouble with upgrade 3.0.2 to 4.0 and systemvm no network
Date Tue, 05 Feb 2013 09:35:37 GMT
Hi,

many thanks for your fast reply und some answers!
I am use KVM but i think the workaround works for kvm to.
I build a test environment  to test this.
I say when i'm done and poste the result.

Regards
Andreas


----- Ursprüngliche Mail ----- 

Von: "Tamas Monos" <tamasm@veber.co.uk> 
An: cloudstack-users@incubator.apache.org 
Gesendet: Montag, 4. Februar 2013 23:16:39 
Betreff: RE: trouble with upgrade 3.0.2 to 4.0 and systemvm no network 

Hi, 

Done: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-1151 

Regards 

-----Original Message----- 
From: David Nalley [mailto:david@gnsa.us] 
Sent: 04 February 2013 19:46 
To: cloudstack-users@incubator.apache.org; aemneina@gmail.com 
Subject: Re: trouble with upgrade 3.0.2 to 4.0 and systemvm no network 

On Mon, Feb 4, 2013 at 1:56 PM, Ahmad Emneina <aemneina@gmail.com> wrote: 
> Hey Tamas, is it really necessary to manually update the system 
> template id's for vmware? I would have figured cloudstack would have 
> done this... if not it's a bad bug, would you know if thats filed? 
> 
> Also on the usage, is that the only db discrepancy between a clean and 
> upgraded setup. These are all valuable bugs/workarounds, that should 
> probably persist beyond the mailing list... Can we update the release 
> notes for 4.0 with this info??? 
> 

4.0.1 has the usage fix in it. 

This is the first I've heard of the vmware bug, Tamas, if a bug doesn't exist for this, can
you please file and mark it as a blocker for 4.0.2? 

--David 

Mime
View raw message