cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andreas Huser <ahu...@7five-edv.de>
Subject Re: ssvm not re-created after removed
Date Tue, 05 Feb 2013 14:35:45 GMT
Hi Ahmad,

thanks for your reply!

I meant the ssvm has an error. then i have deleted it over cloudstack.
Infrastructure > Zone > System VM > "Destroy"

At the previous version of cloudstack (3.0.2) a fresh ssvm takes maximum 30 seconds for the
automatic new creation.

In the logs i have no info. No errors for creating a new ssvm.
I think the management Server initialized not the command to provision for a new ssvm. 

I check the database and see the destroyed ssvm are correctly deleted.

Here the logs, beginning at the ssvm destroy. 
http://pastebin.com/knKJgL5S

can i not trigger a manual creation for a new ssvm over cli?

many Thanks!
Regards
Andreas




----- Urspr√ľngliche Mail -----

Von: "Ahmad Emneina" <aemneina@gmail.com>
An: cloudstack-users@incubator.apache.org
Gesendet: Montag, 4. Februar 2013 20:00:59
Betreff: Re: ssvm not re-created after removed

Hey Andreas... can you post the logs to a place we can all view them, maybe
pastebin.com. Also this should be recoverable. What do you mean by manually
deleting the ssvm? Did you do that on the host or via cloudstack. You might
need to mend your db to reflect the vm is completely gone, or use the
destroysystemvm api call.


On Mon, Feb 4, 2013 at 3:13 AM, Andreas Huser <ahuser@7five-edv.de> wrote: 

> Hi,
>
> I have delete manual my secondary storage vm after upgrade from 3.0.2 to 
> 4.0.
> And now they will not be created again automatically, what can I do.
>
> In the log files is not something you can use. Only "here is no secondary
> storage VM for secondary storage host"
> Can we create manual trigger to deploy a new SSVM?
>
> Regards
> Andreas
>

Mime
View raw message