cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ahmad Emneina <Ahmad.Emne...@citrix.com>
Subject Re: Router problem
Date Tue, 15 Jan 2013 19:57:46 GMT
On 1/15/13 11:51 AM, "Aleksey Samarin" <nrg3tik@gmail.com> wrote:

>Thx for reply!
>
>Yes, i checked fw rules. Output is accept.
>Btw test for sure:
>
>#!/bin/sh
>iptables -P INPUT ACCEPT
>iptables -P FORWARD ACCEPT
>iptables -P OUTPUT ACCEPT
>iptables -F INPUT
>iptables -F OUTPUT
>iptables -F FORWARD
>iptables -F POSTROUTING -t nat
>iptables -F PREROUTING -t nat
>
>After this and after turning off iptables, still can't ping public gw.
>
>Any thoughts?
>
>All the best
>
>2013/1/15 Mathias Mullins <mathias.mullins@citrix.com>
>
>> Aleksey,
>>
>> Have you checked the firewall rules on the Virtual Router to see if you
>> are allowing internet traffic?
>>
>> Thanks,
>> Matt Mullins
>>
>>
>>
>> On 1/15/13 5:02 AM, "Aleksey Samarin" <nrg3tik@gmail.com> wrote:
>>
>> >Hello everybody!
>> >
>> >I have a wierd problem with virtual router, after create, guest network
>> >works fine but gateway to internet is unreachable.
>> >Btw ssvm and cpvm works great and using internet.
>> >I using cs4 on ubuntu, advanced network.
>> >
>> >All the best
>>
>>
>

Hi Aleksey,

You mentioned your cpvm and ssvm can access the internet just fine, right?
The virtual router cant? Are they on different hosts? If that is the case
I'd imagine the public vlan isnt trunked correctly to the second host.
Could that be it?

-- 
Æ




Mime
View raw message