cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ahmad Emneina <aemne...@gmail.com>
Subject Re: Unable to log in as Admin
Date Thu, 31 Jan 2013 20:44:26 GMT
are you able to log into the mysql database server with the mysql client?
I'd imagine either the mysql server isnt running or there is an issue with
the login credentials cloudstack has.


On Thu, Jan 31, 2013 at 10:24 AM, David Russell <
david_russell@syncglobal.net> wrote:

> What would cause this to happen? My DB is on the MS and all ports related
> to
> the mysql server are open.
>
> David Russell
> Network Technician
> SyncGlobal Telecom
> O - 678 821-1133│F - 770 537-6107│david_russell@syncglobal.net
> http://www.syncglobal.net
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: Nitin Mehta [mailto:Nitin.Mehta@citrix.com]
> Sent: Thursday, January 31, 2013 12:43 PM
> To: cloudstack-users@incubator.apache.org
> Subject: Re: Unable to log in as Admin
>
> Your MS is not able to connect to DB. Below is the snippet of MS logs.
>
> 2013-01-28 10:15:05,835 ERROR [db.Transaction.Transaction] (main:null)
> Unexpected exception:
> com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLNonTransientConnectionException: Could
> not create connection to database server. Attempted reconnect 3 times.
> Giving up.
> at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) at
>
> sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(NativeConstructorAcces
> sorImpl.java:57)
> at
>
> From: David Russell
> <david_russell@syncglobal.net<mailto:david_russell@syncglobal.net>>
> Reply-To:
> "cloudstack-users@incubator.apache.org<mailto:
> cloudstack-users@incubator.apa
> che.org>"
> <cloudstack-users@incubator.apache.org<mailto:
> cloudstack-users@incubator.apa
> che.org>>
> To:
> "cloudstack-users@incubator.apache.org<mailto:
> cloudstack-users@incubator.apa
> che.org>"
> <cloudstack-users@incubator.apache.org<mailto:
> cloudstack-users@incubator.apa
> che.org>>
> Subject: Unable to log in as Admin
>
> I have performed multiple clean installations of CentOS 6.3 and Cloudstack
> 4.0.0. I am able to install everything without error and everything seems
> to
> run smooth. I open my web browser to log into the admin account for the
> first time and I get an "Invalid username or password" error. I used
> firebug
> to view the page as I submit the login and it throws a 404 error for
> :8080/client/api and :8080/eula.
>
>
> Local host log - http://pastebin.com/NmiKzWsf Management log -
> http://pastebin.com/qZc5Q9rJ Catalina log - http://pastebin.com/SKeL6ySx
>
> David Russell
> Network Technician
> SyncGlobal Telecom
> O - 678 821-1133│F - 770
> 537-6107│david_russell@syncglobal.net<mailto:537-6107
> │david_russell@syncglob
> al.net>
> http://www.syncglobal.net<http://www.syncglobal.net/>
>
> [cid:image001.jpg@01CDFFAC.29904170]
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message