cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Charles Moulliard <ch0...@gmail.com>
Subject Re: Issue with secondary storage VM
Date Wed, 30 Jan 2013 21:12:40 GMT
What can I do ?


On Wed, Jan 30, 2013 at 7:05 PM, Charles Moulliard <ch007m@gmail.com> wrote:

> Message just appears after creating the new template in the web console
> and reappears if I try to create a new template. Status in the screen of
> the template is empty ...
>
>
> On Wed, Jan 30, 2013 at 6:58 PM, Rohit Yadav <bhaisaab@apache.org> wrote:
>
>> May be it's an incorrect bug? Do you see this when systemvms are
>> running and when you upload the iso/template?
>>
>> On Wed, Jan 30, 2013 at 9:26 AM, Charles Moulliard <ch007m@gmail.com>
>> wrote:
>> > So what could be the issue if machine managing secondary storage
>> (s-1-vm)
>> > is running ?
>> >
>> >
>> > On Wed, Jan 30, 2013 at 6:12 PM, Charles Moulliard <ch007m@gmail.com>
>> wrote:
>> >
>> >> The s-1-vm and v-2-vm are running (green icons displayed under
>> Infrastructure->SystemVMs
>> >> page)
>> >>
>> >>
>> >> On Wed, Jan 30, 2013 at 6:01 PM, Rohit Yadav <bhaisaab@apache.org>
>> wrote:
>> >>
>> >>> Do you have your ssvm running? The secondary storage systemvm from
>> >>> Infrastructure->SystemVMs page?
>> >>>
>> >>> Regards.
>> >>>
>> >>> On Wed, Jan 30, 2013 at 8:51 AM, Charles Moulliard <ch007m@gmail.com>
>> >>> wrote:
>> >>> > Hi,
>> >>> >
>> >>> > DevCloud has been installed successfully. Using the Web UI Console,
>> I
>> >>> can
>> >>> > create new offering, instances but if I try to add a new template
I
>> get
>> >>> > this WARN message
>> >>> >
>> >>> > WARN  [storage.download.DownloadMonitorImpl] (1693647597@qtp-
>> >>> 1224922740-2:)
>> >>> > There is no secondary storage VM for secondary storage host
>> >>> > nfs://192.168.56.10:/opt/storage/secondary
>> >>> >
>> >>> > If I look in the Web Console, the status for the Secondary Storage
>> is
>> >>> > enabled :
>> >>> >
>> >>> > nfs://192.168.56.10:/opt/storage/secondary
>> >>> >
>> >>> > Is there a workaround ?
>> >>> > --
>> >>> > Charles Moulliard
>> >>> > Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat)
>> >>> > Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com
>> >>>
>> >>
>> >>
>> >>
>> >> --
>> >> Charles Moulliard
>> >> Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat)
>> >> Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com
>> >>
>> >>
>> >
>> >
>> > --
>> > Charles Moulliard
>> > Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat)
>> > Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com
>>
>
>
>
> --
> Charles Moulliard
> Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat)
> Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com
>
>


-- 
Charles Moulliard
Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat)
Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message