cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rajesh Battala <rajesh.batt...@citrix.com>
Subject RE: deployVirtualMachine API issue
Date Mon, 21 Jan 2013 12:09:35 GMT
>From the error looks like the zoneid provided is not existing in the db. Check whether
the id exists or not in the db and use the existing zone id to deploy the vm 

-----Original Message-----
From: Pranav Saxena [mailto:pranav.saxena@citrix.com] 
Sent: Monday, January 21, 2013 5:36 PM
To: cloudstack-users@incubator.apache.org
Subject: RE: deployVirtualMachine API issue

Hi Asmita ,

Not very sure , but It seems like the backslash (\) appended to the zone ID in the URL is
creating a problem for you . Can you try executing it by removing the slash  ? 

Regards,
Pranav

-----Original Message-----
From: Asmita Vagyani [mailto:Asmita.Vagyani@sigma-systems.com] 
Sent: Monday, January 21, 2013 5:28 PM
To: 'cloudstack-users@incubator.apache.org'
Subject: deployVirtualMachine API issue

Hi all,

We are trying to execute the command below:

curl --globoff http://address:8096/client/api?command=deployVirtualMachine&serviceofferingid=8f2e7136-a3c9-430e-8509-c171a186a625\&templateid=87ff8fc7-4709-466d-9cb2-a88fb43e6785\&zoneid=57c0c221-56ae-418e-8037-0908d0a695ae\&keypair=bXFnKCix8VhhEGunkFbzqniHwYjgVUFr7KrUbKIc_g_tH8gWgwHc3WB0Tg7m3nE7LujhYo0-PGixkjOhtb2gKA\&signature=27feedaf58de47ad355813ae142580295ba18409


I get the following exception-

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<deployvirtualmachineresponse cloud-stack-version="4.0.0.20121024012150">
                <errorcode>431</errorcode>
                <cserrorcode>9999</cserrorcode>
                <errortext>Unable to execute API command deployvirtualmachine due to
invalid value. Object data_center(uuid: 57c0c221-56ae-418e-8037-0908d0a695ae\) does not exist.</errortext>
</deployvirtualmachineresponse>

Thanks and Regards.

Asmita Patil Vagyani.


Mime
View raw message