cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Cirauqui <mcirau...@gmail.com>
Subject Re: CS 3.0.4 +xen server 6.0.2
Date Wed, 05 Dec 2012 07:51:55 GMT
I'm seeing an 530 error code in your log snippet, but not al vm starting
process is in your log. Can you provide full log (or at least, more lines)?

thx


On Wed, Dec 5, 2012 at 8:19 AM, Anoop Mohan <AnoopMo@microland.com> wrote:

> Hi,****
>
> ** **
>
> I’m not able to deploy more than 3 VM’s. I’m using CS 3.0.4 and Hypervisor
> as 6.0.2 xen server. Logs says that I don’t have sufficient resources. But
> xen server  have sufficient compute resources****
>
> ** **
>
> ** **
>
> PFA management log and Screenshot****
>
> ** **
>
> Regards,****
>
> Anoop Mohan****
> The information transmitted is intended only for the person or entity to
> which it is addressed and may contain confidential and/or privileged
> material.
> Any review, re-transmission, dissemination or other use of or taking of
> any action in reliance upon,this information by persons or entities other
> than the intended recipient is prohibited.
> If you received this in error, please contact the sender and delete the
> material from your computer.
> Microland takes all reasonable steps to ensure that its electronic
> communications are free from viruses.
> However, given Internet accessibility, the Company cannot accept liability
> for any virus introduced by this e-mail or any attachment and you are
> advised to use up-to-date virus checking software.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message