cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrea Ottonello <aottone...@gmail.com>
Subject Re: Getting CRAZY for having a cloud working!
Date Wed, 19 Dec 2012 14:24:11 GMT
no VLANs, basic


2012/12/19 Marc Cirauqui <mcirauqui@gmail.com>

> What about vlans? Or using basic networking?
>
> thx
>
>
> On Wed, Dec 19, 2012 at 3:15 PM, Andrea Ottonello <aottonello@gmail.com
> >wrote:
>
> > Hi Marc.
> > Primary storage is "PreSetup" in CloudStack, I gave it same name used in
> > XenCenter and it is correctly recognized (size reported in CS is
> correct).
> > Secondary storage is a shared folder on my CentOS VM, <machine
> > name+domain>:/export/secondary/.
> > Private IP range is from 172.16.70.217 to 229/24, public is
> 192.168.10.100
> > to 199/24.
> > Thank you.
> >
> >
> > 2012/12/19 Marc Cirauqui <mcirauqui@gmail.com>
> >
> > > Hi Andrea,
> > >
> > > What's your storage (primary/secondary) setup in cloudstack? And
> physical
> > > networks / ip ranges? Basic or Advanced networking mode. Our setup is
> > very
> > > similar to yours (except we are using XenServer instead of XCP) and
> works
> > > good. I've seen this error sometimes but I havent' found a general rule
> > to
> > > fix it...
> > >
> > > thx
> > >
> > > On Wed, Dec 19, 2012 at 2:52 PM, Andrea Ottonello <
> aottonello@gmail.com
> > > >wrote:
> > >
> > > > 1 is in avoid set, skipping this and trying other available hosts
> > > >
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > Andrea Ottonello
> >
>



-- 
Andrea Ottonello

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message