cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Musayev, Ilya" <imusa...@webmd.net>
Subject RE: Blank page after login on CloudStack 4.0
Date Thu, 08 Nov 2012 17:15:36 GMT
cd /var/log/cloud/management and see if any of the logs updated.. look for issues in access_log,
management-server.log and api-server.log



-----Original Message-----
From: Gaëtan Allart [mailto:gaetan@nexylan.com] 
Sent: Thursday, November 08, 2012 12:08 PM
To: cloudstack-users@incubator.apache.org
Subject: Re: Blank page after login on CloudStack 4.0

Yes.



Le 08/11/12 18:06, « Wuming Zhang » <wumingzhang@gmail.com> a écrit :

>URL with /client ?
>
>Sent from my iPhone
>
>On 8 Nov 2012, at 18:05, "Gaëtan Allart" <gaetan@nexylan.com> wrote:
>
>> Tried Chrome, Firefox, Safari :-)
>>
>> Should I try IE ? :D
>>
>>
>> Gaëtan
>>
>>
>>
>>
>> Le 08/11/12 18:02, « Caleb Call » <calebcall@me.com> a écrit :
>>
>>> Try another browser or clear your cookies.
>>>
>>> On Nov 8, 2012, at 9:58 AM, Gaëtan Allart <gaetan@nexylan.com> wrote:
>>>
>>>> Hi everyone,
>>>>
>>>> I've just installed CloudStack on Ubuntu (following every step of 
>>>> documentation).
>>>>
>>>> Therefore, when trying to login, I'm getting a blank page. No 
>>>>errors in  logs.
>>>> Moreover, when looking at the source code of the page, HTML code is  
>>>>present.
>>>>
>>>> Any idea what I might have done wrong?
>>>>
>>>> Thanks,
>>>>
>>>> Gaëtan
>>




Mime
View raw message