cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Trevor Francis <trevor.fran...@tgrahamcapital.com>
Subject Re: Xenserver Shared Public Network
Date Fri, 02 Nov 2012 03:42:25 GMT
yeap.

On Nov 1, 2012, at 10:38 PM, "Kristoffer Sheather - Cloud Central" <kristoffer.sheather@cloudcentral.com.au>
wrote:

> Have you installed the XenServer Cloud Support Pack (CSP)?
> 
> ----------------------------------------
> From: "Trevor Francis" <trevor@46labs.com>
> Sent: Friday, November 02, 2012 2:24 PM
> To: "cloudstack-users@incubator.apache.org" 
> <cloudstack-users@incubator.apache.org>
> Subject: Xenserver Shared Public Network
> 
> So, I abandoned KVM due to Bonding floods that the community was unable to 
> resolve. I have no idea why it was happening.
> 
> Anyway. I am now on XS 6.02 and trying to deploy my network. I have created 
> a shared public network and a shared private network. I have both VLANS in 
> my switches (10 = public, and 11 = private). There is a VR for the shared 
> public network, just being used to hand out dhcp. The guest VMs can get out 
> on the isolated private network, but are unable to get out on the shared 
> public network. Both networks are able to pull dhcp from their respective 
> virtual routers.
> 
> The VMs cannot ping any system VMs (even though they reside on the same 
> physical host) and the host cannot ping the vms. 
> 
> Any thoughts?
> 
> TGF
> 
> 


Mime
View raw message