cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Charles Moulliard <ch0...@gmail.com>
Subject Re: IP Route is empty
Date Wed, 24 Oct 2012 20:31:15 GMT
BTW, when I run in a seperate terminal of my laptob the script to start the
jetty web server, I get this info

INFO  [cloud.api.ApiServer] (Thread-16:) ApiServer listening on port 8096
2012-10-24 22:29:39.698:INFO::Started SelectChannelConnector@0.0.0.0:8080
[INFO] Started Jetty Server
INFO  [cloud.cluster.ClusterManagerImpl] (Cluster-Heartbeat-1:) We are
good, no orphan management server msid in host table is found
INFO  [cloud.cluster.ClusterManagerImpl] (Cluster-Heartbeat-1:) No inactive
management server node found
WARN  [cloud.cluster.ClusterManagerImpl] (Cluster-Notification-1:)
Notifying management server join event took 85 ms

Is it relevant ?

On Wed, Oct 24, 2012 at 10:26 PM, Charles Moulliard <ch007m@gmail.com>wrote:

> Solved ip empty issue (used network as netmask in etc/network/interfaces
> file)
>
> Step 8 generates this error :
>
>  mvn -P developer,deploysvr -pl tools/devcloud -Ddeploysvr
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO]
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building Apache CloudStack Developer Tools 4.1.0-SNAPSHOT
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO]
> [INFO] --- maven-remote-resources-plugin:1.3:process (default) @
> cloud-devcloud ---
> [INFO]
> [INFO] --- maven-site-plugin:3.1:attach-descriptor (attach-descriptor) @
> cloud-devcloud ---
> [INFO]
> [INFO] --- exec-maven-plugin:1.2.1:exec (default) @ cloud-devcloud ---
> Traceback (most recent call last):
>   File "../marvin/marvin/deployDataCenter.py", line 19, in <module>
>     import configGenerator
>   File
> "/home/cmoulliard/MyRepositories/incubator-cloudstack/tools/marvin/marvin/configGenerator.py",
> line 21, in <module>
>     import jsonHelper
>   File
> "/home/cmoulliard/MyRepositories/incubator-cloudstack/tools/marvin/marvin/jsonHelper.py",
> line 21, in <module>
>     from cloudstackAPI import *
> ImportError: No module named cloudstackAPI
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD FAILURE
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 2.506s
> [INFO] Finished at: Wed Oct 24 22:25:42 CEST 2012
> [INFO] Final Memory: 18M/218M
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] Failed to execute goal
> org.codehaus.mojo:exec-maven-plugin:1.2.1:exec (default) on project
> cloud-devcloud: Command execution failed. Process exited with an error: 1
> (Exit value: 1) -> [Help 1]
> [ERROR]
> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the
> -e switch.
> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
> [ERROR]
> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions,
> please read the following articles:
> [ERROR] [Help 1]
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException
>
>
> On Wed, Oct 24, 2012 at 10:12 PM, Donal Lafferty <
> donal.lafferty@citrix.com> wrote:
>
>> Hi Charles,
>>
>> I do apologise if you've already accounted for these problems, but here
>> goes...
>>
>> Can you double check step 8?  I updated it recently, possibly after you
>> walked through the steps.
>>
>> Also, I think you have to do step 8 from a separate shell, because step 7
>> seems to end with the cloudstack management server running in the
>> foreground.
>>
>>
>> DL
>>
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Charles Moulliard [mailto:ch007m@gmail.com]
>> Sent: 24 October 2012 19:53
>> To: cloudstack-users@incubator.apache.org
>> Subject: IP Route is empty
>>
>> Hi,
>>
>> I have installed on a ubuntu machine a Virtual Box and follow instructions
>> here to install DevCloud image (
>>
>> https://cwiki.apache.org/confluence/display/CLOUDSTACK/CloudStack+devcloud+environment+setup
>> ).
>> I cannot connect to the DevCloud VM and when I check the config I just
>> discovered that "ip route" is empty. What should I do to solve this
>> problem
>> ?
>>
>> Regards,
>>
>> --
>> Charles Moulliard
>> Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat)
>> Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com
>>
>
>
>
> --
> Charles Moulliard
> Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat)
> Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com
>
>
>


-- 
Charles Moulliard
Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat)
Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message