cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gijsbert Janssen van Doorn <g.jans...@datacenterservices.nl>
Subject RE: DevCloud VM - Wifi
Date Wed, 31 Oct 2012 11:44:42 GMT
Hi Charles,

The Virtual NIC in virtualbox is probably connected to the LAN card of your system.

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Charles Moulliard [mailto:ch007m@gmail.com] 
Verzonden: woensdag 31 oktober 2012 12:40
Aan: cloudstack-users@incubator.apache.org
Onderwerp: Re: DevCloud VM - Wifi

There is no firewall and setup works fine with ethernet cable connected.
But not using WIFI.

On Tue, Oct 30, 2012 at 9:32 PM, Ahmad Emneina <Ahmad.Emneina@citrix.com>wrote:

> On 10/30/12 9:47 AM, "Charles Moulliard" <ch007m@gmail.com> wrote:
>
> >Hi,
> >
> >I experience strange issue when I start Devcloud VM (VirtualBox) 
> >using a WIFI network -
> >
> https://cwiki.apache.org/confluence/display/CLOUDSTACK/CloudStack+4.0+
> test
> >+procedure
> >.
> >
> >I cannot access localhost:8080/client from machine running VB (= 
> >MacBook Pro with WIFI access).
> >
> >Regards,
> >
> >
> >--
> >Charles Moulliard
> >Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat) Twitter : 
> >@cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com
> >
>
> Is your firewall blocking port 8080? Is the service up and bound to 
> port 8080?
>
> --
> Æ
>
>
>
>


--
Charles Moulliard
Apache Committer / Sr. Enterprise Architect (RedHat) Twitter : @cmoulliard | Blog : http://cmoulliard.blogspot.com

Mime
View raw message