cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nathanial Byrnes <n...@elmdc.com>
Subject Cannot start system VM's
Date Thu, 13 Sep 2012 03:15:36 GMT
Hello,
	I've put the entire log up here: http://fpaste.org/6Qia/

    In short, I have created a new zone with primary storage on a PreSetup GlusterFS NFS mount
(as I cannot figure out how to get cloudstack to use TCP...) However, I cannot import and
start any guests. Upon further investigation it seems that the console and secondary storage
system VM's are not starting. When I watch the management-server log (pasted in the fedora
pastebin link above) I see the following lines before a lot of exception stack traces:

2012-09-12 22:55:37,364 DEBUG [xen.resource.CitrixResourceBase] (DirectAgent-486:null) Checking
Gluster01_nfs_vmimages or SR e642de7c-8d94-a180-270f-8681f3761b5e on XS[402211d2-7ec3-4583-91a8-f853834febe1-10.88.28.25]
2012-09-12 22:55:37,422 DEBUG [network.router.VirtualNetworkApplianceManagerImpl] (RouterStatusMonitor-1:null)
Found 0 routers. 
2012-09-12 22:55:37,565 WARN  [xen.resource.CitrixResourceBase] (DirectAgent-486:null) Unable
to create volume; Pool=Pool[212|localhost:0|/Gluster01_nfs_vmimages]; Disk: DskChr[ROOT|0|]
There was an SR backend failure.
	at com.xensource.xenapi.Types.checkResponse(Types.java:1591)
	at com.xensource.xenapi.Connection.dispatch(Connection.java:372)

I cannot see any corresponding messages in the SMLog on my XCP1.5 hypervisor server. Where
should I be looking to find root cause?

	Thanks and Regards,
	Nate



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message