cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ahmad Emneina <Ahmad.Emne...@citrix.com>
Subject Re: Cannot start system VM's
Date Thu, 13 Sep 2012 03:33:34 GMT
Have you checked "/var/log/xensource.log*"? Looks like the xen host isnt
mounting the nfs export. Can you try to mount it on the xen host and write
to it?

1. 2012-09-12 22:55:37,352 DEBUG [xen.resource.CitrixResourceBase]
(DirectAgent-486:null) SR retrieved for 212
2. 2012-09-12 22:55:37,364 DEBUG [xen.resource.CitrixResourceBase]
(DirectAgent-486:null) Checking Gluster01_nfs_vmimages or SR
e642de7c-8d94-a180-270f-8681f3761b5e on
XS[402211d2-7ec3-4583-91a8-f853834febe1-10.88.28.25]3. 2012-09-12
22:55:37,422 DEBUG [network.router.VirtualNetworkApplianceManagerImpl]
(RouterStatusMonitor-1:null) Found 0 routers. 4. 2012-09-12 22:55:37,565
WARN  [xen.resource.CitrixResourceBase] (DirectAgent-486:null) Unable to
create volume; Pool=Pool[212|localhost:0|/Gluster01_nfs_vmimages]; Disk:
DskChr[ROOT|0|]5. There was an SR backend failure.





On 9/12/12 8:15 PM, "Nathanial Byrnes" <nate@elmdc.com> wrote:

>Hello,
>    I've put the entire log up here: http://fpaste.org/6Qia/
>
>    In short, I have created a new zone with primary storage on a
>PreSetup GlusterFS NFS mount (as I cannot figure out how to get
>cloudstack to use TCP...) However, I cannot import and start any guests.
>Upon further investigation it seems that the console and secondary
>storage system VM's are not starting. When I watch the management-server
>log (pasted in the fedora pastebin link above) I see the following lines
>before a lot of exception stack traces:
>
>2012-09-12 22:55:37,364 DEBUG [xen.resource.CitrixResourceBase]
>(DirectAgent-486:null) Checking Gluster01_nfs_vmimages or SR
>e642de7c-8d94-a180-270f-8681f3761b5e on
>XS[402211d2-7ec3-4583-91a8-f853834febe1-10.88.28.25]
>2012-09-12 22:55:37,422 DEBUG
>[network.router.VirtualNetworkApplianceManagerImpl]
>(RouterStatusMonitor-1:null) Found 0 routers.
>2012-09-12 22:55:37,565 WARN  [xen.resource.CitrixResourceBase]
>(DirectAgent-486:null) Unable to create volume;
>Pool=Pool[212|localhost:0|/Gluster01_nfs_vmimages]; Disk: DskChr[ROOT|0|]
>There was an SR backend failure.
>    at com.xensource.xenapi.Types.checkResponse(Types.java:1591)
>    at com.xensource.xenapi.Connection.dispatch(Connection.java:372)
>
>I cannot see any corresponding messages in the SMLog on my XCP1.5
>hypervisor server. Where should I be looking to find root cause?
>
>    Thanks and Regards,
>    Nate
>
>
>


-- 
Æ




Mime
View raw message