cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alena Prokharchyk <Alena.Prokharc...@citrix.com>
Subject Re: Unable to create a deployment for VM[User|i-2-23-VM]
Date Wed, 04 Jul 2012 01:18:32 GMT
I fixed exactly this issue. It existed in 3.0.x branch only, should work
fine in asf/master build.

-Alena.


On 7/3/12 6:13 PM, "Evan Miller" <Evan.Miller@citrix.com> wrote:

>Yes. I'm using: v3.0.1.1
>
>I'll go get the latest build and try it out.
>
>Adding a new VM just won't work in my current, Basic Setup.
>There are no instances at all. A previous VM was deleted
>using the API.
>
>
>Regards,
>Evan
>
>
>
>-----Original Message-----
>From: Alena Prokharchyk [mailto:Alena.Prokharchyk@citrix.com]
>Sent: Tuesday, July 03, 2012 6:09 PM
>To: cloudstack-users@incubator.apache.org
>Subject: Re: Unable to create a deployment for VM[User|i-2-23-VM]
>
>Is it 3.0.x build?
>If so, I've put a couple of fixed to Vm deployment in Basic zone in 3.0.x
>branch one hour ago, please get the latest build and try again.
>
>
>-Alena.
>
>On 7/3/12 5:46 PM, "Prachi Damle" <Prachi.Damle@citrix.com> wrote:
>
>>If you try to create a new VM using the network you have, a router
>>should be started by CS as part of the new user VM start.
>>
>>-Prachi
>>
>>-----Original Message-----
>>From: Evan Miller [mailto:Evan.Miller@citrix.com]
>>Sent: Tuesday, July 03, 2012 5:42 PM
>>To: cloudstack-users@incubator.apache.org
>>Subject: RE: Unable to create a deployment for VM[User|i-2-23-VM]
>>
>>As ROOT Admin, listRouters API produced the following:
>>
>>{ "listroutersresponse" : { } }
>>
>>Fyi, under the Networks tab, I show one Network only:
>>
>>guestNetworkForBasicZone using
>>DefaultSharedNetworkOfferingWithSGService
>>
>>I restarted that network, but that didn't help.
>>
>>What are the steps to create the router, if it doesn't exist?
>>
>>
>>Regards,
>>Evan
>>
>>-----Original Message-----
>>From: Ahmad Emneina [mailto:Ahmad.Emneina@citrix.com]
>>Sent: Tuesday, July 03, 2012 3:41 PM
>>To: cloudstack-users@incubator.apache.org
>>Subject: Re: Unable to create a deployment for VM[User|i-2-23-VM]
>>
>>On 7/3/12 3:27 PM, "Evan Miller"
>><Evan.Miller@citrix.com<mailto:Evan.Miller@citrix.com>> wrote:
>>
>>
>>Running CloudStack Management Server:
>>
>>  v3.0.1.1
>>
>>
>>
>>OS:
>>
>>  [root@cumulus management]# uname -a
>>
>>  Linux cumulus.eng.citrite.net 2.6.32-220.el6.x86_64 #1 SMP Tue Dec 6
>>19:48:22 GMT 2011 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
>>
>>  [root@cumulus management]#
>>
>>Hi:
>>
>>I am trying to deploy the simplest of VMs from the GUI.
>>
>>Attached the csms failing job's log output in job-53.txt.
>>
>>How do I fix these two problems reported in the attached log file?
>>
>>
>>1)  Unable to apply dhcp entry on disconnected router r-4-VM(4)
>>
>>2)  Host name: xenserver1-cs, hostId: 12 is in avoid set
>>
>>Is #1 an important error, since I am using well-defined ip address
>>ranges?
>>
>>In #2, how do I get xenserver1-cs out of the avoid set?
>>
>>
>>Regards,
>>
>>Evan Miller
>>
>>Citrix Systems. Inc.
>>Desktop and Cloud Engineering Infrastructure
>>4988 Great America Parkway
>>Santa Clara, CA 95054
>>
>>
>>
>>
>>What state is your router in? It seems to be unreachable, I'd attempt
>>to restart it... Maybe even destroy it. The avoid sets' scope doesn't
>>go beyond the vm deployment. Every time you deploy a vm the avoid set
>>is empty.
>>--
>>Æ
>>
>
>
>



Mime
View raw message