cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alena Prokharchyk <Alena.Prokharc...@citrix.com>
Subject Re: Unable to create a deployment for VM[User|i-2-23-VM]
Date Wed, 04 Jul 2012 01:08:58 GMT
Is it 3.0.x build? 
If so, I've put a couple of fixed to Vm deployment in Basic zone in 3.0.x
branch one hour ago, please get the latest build and try again.


-Alena.

On 7/3/12 5:46 PM, "Prachi Damle" <Prachi.Damle@citrix.com> wrote:

>If you try to create a new VM using the network you have, a router should
>be started by CS as part of the new user VM start.
>
>-Prachi
>
>-----Original Message-----
>From: Evan Miller [mailto:Evan.Miller@citrix.com]
>Sent: Tuesday, July 03, 2012 5:42 PM
>To: cloudstack-users@incubator.apache.org
>Subject: RE: Unable to create a deployment for VM[User|i-2-23-VM]
>
>As ROOT Admin, listRouters API produced the following:
>
>{ "listroutersresponse" : { } }
>
>Fyi, under the Networks tab, I show one Network only:
>
>guestNetworkForBasicZone using DefaultSharedNetworkOfferingWithSGService
>
>I restarted that network, but that didn't help.
>
>What are the steps to create the router, if it doesn't exist?
>
>
>Regards,
>Evan
>
>-----Original Message-----
>From: Ahmad Emneina [mailto:Ahmad.Emneina@citrix.com]
>Sent: Tuesday, July 03, 2012 3:41 PM
>To: cloudstack-users@incubator.apache.org
>Subject: Re: Unable to create a deployment for VM[User|i-2-23-VM]
>
>On 7/3/12 3:27 PM, "Evan Miller"
><Evan.Miller@citrix.com<mailto:Evan.Miller@citrix.com>> wrote:
>
>
>Running CloudStack Management Server:
>
>  v3.0.1.1
>
>
>
>OS:
>
>  [root@cumulus management]# uname -a
>
>  Linux cumulus.eng.citrite.net 2.6.32-220.el6.x86_64 #1 SMP Tue Dec 6
>19:48:22 GMT 2011 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
>
>  [root@cumulus management]#
>
>Hi:
>
>I am trying to deploy the simplest of VMs from the GUI.
>
>Attached the csms failing job's log output in job-53.txt.
>
>How do I fix these two problems reported in the attached log file?
>
>
>1)  Unable to apply dhcp entry on disconnected router r-4-VM(4)
>
>2)  Host name: xenserver1-cs, hostId: 12 is in avoid set
>
>Is #1 an important error, since I am using well-defined ip address ranges?
>
>In #2, how do I get xenserver1-cs out of the avoid set?
>
>
>Regards,
>
>Evan Miller
>
>Citrix Systems. Inc.
>Desktop and Cloud Engineering Infrastructure
>4988 Great America Parkway
>Santa Clara, CA 95054
>
>
>
>
>What state is your router in? It seems to be unreachable, I'd attempt to
>restart it... Maybe even destroy it. The avoid sets' scope doesn't go
>beyond the vm deployment. Every time you deploy a vm the avoid set is
>empty.
>--
>Æ
>



Mime
View raw message