cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From claude bariot <clobar...@gmail.com>
Subject Re: Vsphere host into existing XenServer pod
Date Fri, 20 Jul 2012 15:34:52 GMT
For your information, see the screen shot in attached file. When I tried to
add a nexw instance :


On 20 July 2012 17:28, claude bariot <clobariot@gmail.com> wrote:

> thanks,
> I saw all vm templates (xen and vsphere) I also added another templates
> for all host type.
>
> I can add a new instance on xen host correctly... bat unable to Vcenter
> (vsphere) ...
>
> I thought, system VM should be done on the Vsphere host before to adding
>  VM instance in vSphere host....
>
> My secondary Vm running fine ... I also see templates about Vmware
> (download complete) ...
>
> I don't why unable de add a new instance ...
>
> regards
>
>
> On 20 July 2012 16:12, Edison Su <Edison.su@citrix.com> wrote:
>
>> If there are system vms already created on xen server cluster, then no
>> system vm will be created in VMware cluster.
>> Is your secondary storage vm running? Can you see a vmware template when
>> you deploy vm? If not, you may need to check your secondary storage vm,
>> make sure it can access public network , and can download the default VMware
>> Template.
>> Sent from my iPhone
>>
>> On Jul 20, 2012, at 12:39 AM, "claude bariot" <clobariot@gmail.com>
>> wrote:
>>
>> > How can I do it ?
>> >
>> > Let me know if the following procedure are true :
>> > - First, a datastore has been created from VCenter (vsphredatastore)
>> > - Then, from the CS GUI, I was add a new primary storage
>> >
>> > *Result *: *NOK*, unable to saw any System VMs on Vsphere environnement
>> and
>> > unable to add a new instance because, no System VMs before.
>> >
>> > Regards
>> >
>> >
>> >
>> > On 19 July 2012 20:23, Edison Su <Edison.su@citrix.com> wrote:
>> >
>> >> Did you add primary storage for Vsphere cluster?
>> >>
>> >>> -----Original Message-----
>> >>> From: Misoko Kalenda [mailto:kmisoko@genyinfos.com]
>> >>> Sent: Thursday, July 19, 2012 3:49 AM
>> >>> To: cloudstack-users@incubator.apache.org
>> >>> Subject: Vsphere host into existing XenServer pod
>> >>>
>> >>> Hi all,
>> >>>
>> >>> I have a pod with 1 xen cluster;
>> >>> I was added on this pod, 1 Vsphere cluster ==> success
>> >>>
>> >>> problems :
>> >>>
>> >>> - I sow all System VMs on XenServer cluster only bat unavailable on
>> the
>> >>> Vsphere cluster.
>> >>> - Unable to add instance on the Vsphere cluster
>> >>> - When I tried to create a new pod and I inclued a vsphere cluster,
I
>> >>> have the same result (NOK to add new instance)..
>> >>>
>> >>> Question :
>> >>> - Where is the best way, for configure CS if you want add instances
in
>> >>> the Vsphere and xen hosts  togethere on the same zone ?
>> >>>
>> >>> Regards
>> >>
>> >>
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/mixed (inline, None, 0 bytes)
View raw message