cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Edison Su <Edison...@citrix.com>
Subject RE: Failed to add tap interface
Date Thu, 19 Jul 2012 18:10:35 GMT
Do you have more logs, both mgt server log and agent log?
I put a wiki page about how to debug KVM issues: http://wiki.cloudstack.org/display/COMM/KVM+agent+debug

> -----Original Message-----
> From: Ahmad Saif [mailto:ahmad.abosaif@gmail.com]
> Sent: Thursday, July 19, 2012 12:59 AM
> To: cloudstack-users@incubator.apache.org
> Subject: Failed to add tap interface
> 
> Hello there,
> 
> I've problem starting one of my instances, and I got very weird error
> "Failed to add tap interface'
> I've tried to restart the hypervisor, and force reconnect it but with
> no
> luck at all,
> 
> Here is a error form the log file:
> 
> WARN  [cloud.vm.VirtualMachineManagerImpl]
> (AgentManager-Handler-48:null) Cleanup failed due to Failed to add tap
> interface to bridge 'cloudVirBr306': No such device
> DEBUG [agent.manager.AgentAttache] (AgentManager-Handler-48:null) Seq
> 11-2002067480: No more commands found
> DEBUG [agent.transport.Request] (Job-Executor-23:job-233) Seq
> 11-2002067480: Received:  { Ans: , MgmtId: 20792849212874, via: 11, Ver:
> v1, Flags: 110, { StartAnswer } }
> WARN  [cloud.vm.VirtualMachineManagerImpl] (Job-Executor-23:job-233)
> Cleanup failed due to Failed to add tap interface to bridge
> 'cloudVirBr306': No such device
> INFO  [cloud.vm.VirtualMachineManagerImpl] (Job-Executor-23:job-233)
> Unable to start VM on Host[-11-Routing] due to Failed to add tap
> interface to bridge 'cloudVirBr306': No such device
> 
> 
> Have any one faced issue like this before ?
> 
> --
> Thanks

Mime
View raw message