cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeremy Peterson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (CLOUDSTACK-9960) SystemVM's won't create
Date Tue, 13 Jun 2017 14:50:00 GMT
Jeremy Peterson created CLOUDSTACK-9960:
-------------------------------------------

             Summary: SystemVM's won't create
                 Key: CLOUDSTACK-9960
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9960
             Project: CloudStack
          Issue Type: Bug
      Security Level: Public (Anyone can view this level - this is the default.)
          Components: Management Server
    Affects Versions: 4.5.0
         Environment: Management server - CentOS 6.5
cloudstack-awsapi.x86_64                                                               4.5.0-1.el6
                                                                 @cloudstack
cloudstack-common.x86_64                                                               4.5.0-1.el6
                                                                 @cloudstack
cloudstack-management.x86_64                                                           4.5.0-1.el6
                                                                 @cloudstack
cloudstack-usage.x86_64                                                                4.5.0-1.el6
                                                                 @cloudstack

HyperVisor XenServer 6.5SP1

Primary Storage 
ISCSI PreSetup
Secondary Storage 
NFS

            Reporter: Jeremy Peterson
         Attachments: management-server.log

Ever since last week my ssvm and console proxy vm's have been continually recycling.

I get errors every minute like below.

2017-06-12 00:00:42,143 WARN  [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-405:ctx-66c30fc2)
Unable to start v-10271-VM due to
com.cloud.utils.exception.CloudRuntimeException: Unable to start VM(v-10271-VM) on host(3630a571-847f-4881-a7ce-0230213540ea)
due to Task failed! Task record:                 uuid: 00dc176b-5c1e-72bc-aaab
-b229b51d3b94
           nameLabel: Async.VM.start_on
     nameDescription:
   allowedOperations: []
   currentOperations: {}
             created: Sun Jun 11 23:58:48 CDT 2017
            finished: Sun Jun 11 23:58:48 CDT 2017
              status: failure
          residentOn: com.xensource.xenapi.Host@b2d7bac3
            progress: 1.0
                type: <none/>
              result:
           errorInfo: [HOST_CANNOT_ATTACH_NETWORK, OpaqueRef:91b4a90f-9eb7-8082-3c3b-82343b6b9c78,
OpaqueRef:0093ac3f-9f3a-37e1-9cdb-581398d27ba2]
         otherConfig: {}
           subtaskOf: com.xensource.xenapi.Task@aaf13f6f
            subtasks: []

But none of my VR's or actual instances are affected.

I've sent emails to users@cloudstack.apache.org but to no success.

I am just looking for anything to track down my issue.  I have another problem to resolve
but cannot move forward until this is fixed.

Attached is a chunk of management-server.log from this morning 2 minutes and 14 seconds 28,715
lines.

Any suggestions or things to try is welcomed at this point.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message