cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ASF subversion and git services (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CLOUDSTACK-9268) Display VM in Load balancing rule in UI
Date Tue, 19 Apr 2016 11:16:25 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9268?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15247571#comment-15247571
] 

ASF subversion and git services commented on CLOUDSTACK-9268:
-------------------------------------------------------------

Commit e3e5be8dedb3f270c45b1e8b65952ac62fbe46a6 in cloudstack's branch refs/heads/4.7 from
[~koushikd]
[ https://git-wip-us.apache.org/repos/asf?p=cloudstack.git;h=e3e5be8 ]

Merge pull request #1394 from nitin-maharana/CloudStack-Nitin25_4.7

CLOUDSTACK-9268: Display VM in Load balancing rule in UISteps of Repro:
=============
1:Create VMs
2:Make LoadBalancing rule in GUI
Name:WWW
PrivatePort:80
PublicPort:80
Add VMs:some VMs

Expected Result:
==============
The VMs which has been already assigned is should not be listed when you add the VM to an
existing rule.

Actual Result:
===========
The VMs which has been already assigned is still being listed when you add the VM to an existing
rule.

Fix:
===
Added jsonObj to newly created row in multiedit.js to stop listing the same VM again.

* pr/1394:
  CLOUDSTACK-9268: Display VM in Load balancing rule in UI

Signed-off-by: Koushik Das <koushik@apache.org>


> Display VM in Load balancing rule in UI
> ---------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-9268
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9268
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>            Reporter: Nitin Kumar Maharana
>
> Steps of Reproducing:
> ==================
> 1:Create VMs 
> 2:Make LoadBalancing rule in GUI 
>  Name:WWW 
>  PrivatePort:80 
>  PublicPort:80 
>  Add VMs:some VMs
> The VMs which has been already assigned is still being listed when you add the VM to
an existing rule.
> In addition to this, when we remove a VM, and again try to add for that rule,it will
not list that VM in the list.
> The issue doesn’t occur if you go back to the network tab and view the loadbalance
rules again.
> A page refresh is solving the issue, but need to resolve this issue without a refresh.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message