cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sven Vogel (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (CLOUDSTACK-8903) CentOS 7 - cloudstack-setup-agent (localhost)
Date Wed, 23 Sep 2015 14:39:04 GMT
Sven Vogel created CLOUDSTACK-8903:
--------------------------------------

             Summary: CentOS 7 - cloudstack-setup-agent (localhost)
                 Key: CLOUDSTACK-8903
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-8903
             Project: CloudStack
          Issue Type: Bug
      Security Level: Public (Anyone can view this level - this is the default.)
          Components: Install and Setup
    Affects Versions: 4.5.2
            Reporter: Sven Vogel


Hi,

my cloudstack management server runs fine, but when i want to add a host from webui i get
the following error.

 tail -f /var/log/cloudstack/management/management-server.log

2015-09-23 16:31:18,965 DEBUG [c.c.u.s.SSHCmdHelper] (catalina-exec-12:ctx-9b3db966 ctx-1940710f)
Executing cmd: lsmod|grep kvm
2015-09-23 16:31:19,996 DEBUG [c.c.u.s.SSHCmdHelper] (catalina-exec-12:ctx-9b3db966 ctx-1940710f)
lsmod|grep kvm output:kvm_intel             148081  0
kvm                   461126  1 kvm_intel

2015-09-23 16:31:20,014 DEBUG [c.c.u.s.SSHCmdHelper] (catalina-exec-12:ctx-9b3db966 ctx-1940710f)
Executing cmd: cloudstack-setup-agent  -m localhost -z 2 -p 2 -c 2 -g a6e064f8-e740-3a29-a6e3-6972d74c74e9
-a --pubNic=cloudbr2 --prvNic=cloudbr0 --guestNic=cloudbr1 --hypervisor=kvm

when i run on managment server hostname -f i get the correct hostname also when i use nslookup
i get the correct ip.

anyone knows why is that so?

thanks

Sven



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message