cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcus Sorensen (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (CLOUDSTACK-7907) UI heavily broken
Date Fri, 06 Feb 2015 18:56:37 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14309635#comment-14309635
] 

Marcus Sorensen edited comment on CLOUDSTACK-7907 at 2/6/15 6:56 PM:
---------------------------------------------------------------------

Here's how I installed it on CentOS 6 (hastily, probably not the best way but easily reversible):

wget http://mirrors.koehn.com/apache/tomcat/tomcat-6/v6.0.43/bin/apache-tomcat-6.0.43.tar.gz
tar --directory /opt -xzf apache-tomcat-6.0.43.tar.gz 
mv /usr/share/tomcat6/lib /usr/share/tomcat6/lib.old
mv /usr/share/tomcat6/webapps /usr/share/tomcat6/webapps.old
ln -s /opt/apache-tomcat-6.0.43/lib /usr/share/tomcat6/lib
ln -s /opt/apache-tomcat-6.0.43/webapps /usr/share/tomcat6/webapps
service cloudstack-management restart


was (Author: mlsorensen):
Here's how I installed it (hastily, probably not the best way but easily reversible):

wget http://mirrors.koehn.com/apache/tomcat/tomcat-6/v6.0.43/bin/apache-tomcat-6.0.43.tar.gz
tar --directory /opt -xzf apache-tomcat-6.0.43.tar.gz 
mv /usr/share/tomcat6/lib /usr/share/tomcat6/lib.old
mv /usr/share/tomcat6/webapps /usr/share/tomcat6/webapps.old
ln -s /opt/apache-tomcat-6.0.43/lib /usr/share/tomcat6/lib
ln -s /opt/apache-tomcat-6.0.43/webapps /usr/share/tomcat6/webapps
service cloudstack-management restart

> UI heavily broken
> -----------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-7907
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>          Components: API
>    Affects Versions: 4.3.0, 4.4.1
>         Environment: not relevant
>            Reporter: Andrija Panic
>            Priority: Critical
>
> (A serious one, that we encounter pretty often):
> Issue: I start new VM deloyment wizard, choose template etc.... at the end when I click
the finish, when the job should be sent to MGMT server - simply nothing happens - so ajax
does't get executed at all, no litle circle spinning etc - no logs in mgmt server, simply
ajax doesn't get executed...Same behaviour sometimes happen when I click on "Configure" on
the VPC.
> I confirmed behaviour in acs 4.3.0 and I'm still checking in 4.4.1, but I doubt anything
has changed
> OR
> 2)
> (not a big issue, however very annoying):
> I filter instances by some account/domain, then click on some instance (view it's properties
or whatever), than in the breadcrumb I click back on "instances", and instead of being show
the page with all the filtered instances, I get back to the home page of ACS...
> So it doesn't really happens always, but randomly, with different browsers, clearing
all cache etc...
> The issue here is that nothing get's logged to MGMT log at all...



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message