cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcus Sorensen (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (CLOUDSTACK-7907) UI heavily broken
Date Fri, 06 Feb 2015 18:38:37 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14309590#comment-14309590
] 

Marcus Sorensen edited comment on CLOUDSTACK-7907 at 2/6/15 6:38 PM:
---------------------------------------------------------------------

You can try this:

http://marcus.mlsorensen.com/cloudstack-extras/tomcat_test.py

wget that to your mgmt server and run 'python tomcat_test.py'. If your tomcat is broken, it
should print nothing. If your tomcat is not broken, you should get a bunch of 'webpage' spewed
at you. My dev environment was broken, I downloaded apache-tomcat 6.0.43 from http://tomcat.apache.org/download-60.cgi
and the test passes.

Note, for a long time the development install instructions warned against running anything
6.0.33+, probably prior to this bug fix.


was (Author: mlsorensen):
You can try this:

http://marcus.mlsorensen.com/cloudstack-extras/tomcat_test.py

wget that to your mgmt server and run 'python tomcat_test.py'. If your tomcat is broken, it
should print nothing. If your tomcat is not broken, you should get a bunch of 'webpage' spewed
at you. My dev environment was broken, I downloaded apache-tomcat 6.0.43 from http://tomcat.apache.org/download-60.cgi
and the test passes.

> UI heavily broken
> -----------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-7907
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>          Components: API
>    Affects Versions: 4.3.0, 4.4.1
>         Environment: not relevant
>            Reporter: Andrija Panic
>            Priority: Critical
>
> (A serious one, that we encounter pretty often):
> Issue: I start new VM deloyment wizard, choose template etc.... at the end when I click
the finish, when the job should be sent to MGMT server - simply nothing happens - so ajax
does't get executed at all, no litle circle spinning etc - no logs in mgmt server, simply
ajax doesn't get executed...Same behaviour sometimes happen when I click on "Configure" on
the VPC.
> I confirmed behaviour in acs 4.3.0 and I'm still checking in 4.4.1, but I doubt anything
has changed
> OR
> 2)
> (not a big issue, however very annoying):
> I filter instances by some account/domain, then click on some instance (view it's properties
or whatever), than in the breadcrumb I click back on "instances", and instead of being show
the page with all the filtered instances, I get back to the home page of ACS...
> So it doesn't really happens always, but randomly, with different browsers, clearing
all cache etc...
> The issue here is that nothing get's logged to MGMT log at all...



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message