cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ASF subversion and git services (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CLOUDSTACK-2823) SystemVMs start fail on CentOS 6.4
Date Thu, 27 Nov 2014 11:25:13 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-2823?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14227538#comment-14227538
] 

ASF subversion and git services commented on CLOUDSTACK-2823:
-------------------------------------------------------------

Commit 0a935a336ebf9dcc1c3b25a56f629bb9a217b56f in cloudstack's branch refs/heads/4.3 from
[~dbierce]
[ https://git-wip-us.apache.org/repos/asf?p=cloudstack.git;h=0a935a3 ]

CLOUDSTACK-2823: Loop through cmdline when patching routers

Backported from https://reviews.apache.org/r/25585/diff which did not merge
this fix on 4.3 branch. Occasionally the while loop can exit with no data (Probably
 recieving an EOF) before receiveing CMDline data from the certial port.
Continue looping until cmdline is populated

Signed-off-by: Rohit Yadav <rohit.yadav@shapeblue.com>


> SystemVMs start fail on CentOS 6.4
> ----------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-2823
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-2823
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>    Affects Versions: 4.2.0
>         Environment: CentOS 6.4, KVM
> CloudStack master
>            Reporter: Wei Zhou
>            Assignee: Wei Zhou
>            Priority: Blocker
>
> Host:
> [root@cs-kvm015 ~]# virsh version
> Compiled against library: libvirt 0.10.2
> Using library: libvirt 0.10.2
> Using API: QEMU 0.10.2
> Running hypervisor: QEMU 0.12.1
> Network:
> em0 -> cloudbr0 (Guest, Public), Guest: 172.16.61.0/24, Public: 10.11.11.0/24 (Can
not connect outside)
> em1.103 -> cloudbr1 (Management, Storage) , IP: 192.168.103.*
> Issue descripion
> (1) SystemVMs (SSVM, CPVM) start fails , and have no IP (Public, guest, management)
> (2) After I destroyed SystemVM, no new SystemVM will be created automatically.
> This issue only exists on master branch
> Deploy 4.1 successfully, and SystemVms work well. 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message