cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Likitha Shetty (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CLOUDSTACK-5359) Failed to add second VMWARE cluster on a standard vSwitch enabled zone when vCenter details are passed in the addCluster wizard
Date Mon, 04 Aug 2014 09:50:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-5359?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14084485#comment-14084485
] 

Likitha Shetty commented on CLOUDSTACK-5359:
--------------------------------------------

I see that the underlying problem no longer exists as the right vswitchtype is chosen while
adding a cluster.

But UI still passes the vswitchtype as _vmwaredvs_ by default for addCluster API command.
And this is irrespective of whether User provides just the cluster name or cluster name plus
vCenter details
For e.g. API command fired is when User tries to add second VMware cluster on a standard vSwitch
enabled zone - 
{noformat}
command=addCluster&zoneId=481f4ae3-19c8-436f-9392-4caacbce5c46&hypervisor=VMware&clustertype=ExternalManaged&podId=7fc53c05-72dd-425b-b7c7-f60a11ac202a&username=&password=&publicvswitchtype=vmwaredvs&guestvswitchtype=vmwaredvs&url=<url>&clustername=<cluster-name>
{noformat}

Jessica, can you take a look at this?

> Failed to add second VMWARE cluster on a standard vSwitch enabled zone when vCenter details
are passed in the addCluster wizard
> -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-5359
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-5359
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>          Components: UI
>    Affects Versions: 4.3.0
>            Reporter: Sailaja Mada
>            Assignee: Jessica Wang
>              Labels: S1
>             Fix For: 4.5.0
>
>
> Steps:
> 1.  Configure Adv Zone with VMWARE with standard vSwitch
> 2.  Tried to add second cluster in the same Datacenter by providing vCenter details.
  (These are optional fields for the second cluster) 
> Observation:
> Failed to add second VMWARE cluster on a standard vSwitch enabled zone when vCenter details
are passed in the addCluster wizard
> Details:
> 1. addCluster wizard is passing the Switch type as dvs when vCenter details are provided
while adding second cluster 
> 2. If we provide only the cluster name then it takes the correct switch type ( standard
vSwitch) and add cluster works fine. 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message