cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sanjeev N (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (CLOUDSTACK-6757) [OVS] Deleting networks does not unplug nics from dom0 on xenserver
Date Fri, 23 May 2014 11:22:01 GMT
Sanjeev N created CLOUDSTACK-6757:
-------------------------------------

             Summary: [OVS] Deleting networks does not unplug nics from dom0 on xenserver
                 Key: CLOUDSTACK-6757
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-6757
             Project: CloudStack
          Issue Type: Bug
      Security Level: Public (Anyone can view this level - this is the default.)
          Components: Management Server, Network Controller, XenServer
    Affects Versions: 4.4.0
         Environment: Latest build from 4.4 with commit e6961fd21bb6d793302c234d0f409f66dc498072
            Reporter: Sanjeev N
            Assignee: Murali Reddy
            Priority: Critical
             Fix For: 4.4.0


[OVS] Deleting networks does not unplug nics from dom0 on xenserver

Steps to reproduce:
================
1.Bring up CS in advanced zone with xen cluster
2.Create physical network with GRE isolation
3.Create network offering with virtual networking and ovs as the service provider
4.Create couple of guest networks with above network offering
5.Deploy few vms in each network
6.Delete the guest networks

Expected Result:
==============
When CS creates tunnel networks it plugs a vif on dom0 for every tunnel tunnetwork. However
it does not unplug the vif from dom0 even-though the network is deleted.

Observations:
===========
We can see that bridge is getting deleted from the host bug the vif is not getting unplugged
from dom0.

Attaching MS log file. Please look for bridge named "OVSTunnel989" in the log file.




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message