cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chiradeep Vittal (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (CLOUDSTACK-6031) Virtual Router count not displaying in UI Infrastructure Screen
Date Wed, 05 Feb 2014 19:12:12 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-6031?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Chiradeep Vittal updated CLOUDSTACK-6031:
-----------------------------------------

    Environment: CloudStack 4.3.0 RC3 running on CentOS 6.5, Advanced Zone, XenServer 6.2
 (was: CloudStack 4.0.3 RC3 running on CentOS 6.5, Advanced Zone, XenServer 6.2)

> Virtual Router count not displaying in UI Infrastructure Screen
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-6031
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-6031
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>          Components: UI
>    Affects Versions: 4.3.0
>         Environment: CloudStack 4.3.0 RC3 running on CentOS 6.5, Advanced Zone, XenServer
6.2
>            Reporter: Geoff Higgibottom
>            Priority: Critical
>              Labels: 4.3.0, UI
>
> the Virtual Router count is not displaying in Infrastructure Screen, it is always at
ZERO, even with multiple Virtual Routers running.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1.5#6160)

Mime
View raw message