cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "zhenglei (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (CLOUDSTACK-5851) add a nic to vm failed
Date Fri, 10 Jan 2014 06:08:50 GMT
zhenglei created CLOUDSTACK-5851:
------------------------------------

             Summary: add a nic to vm failed
                 Key: CLOUDSTACK-5851
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-5851
             Project: CloudStack
          Issue Type: Test
      Security Level: Public (Anyone can view this level - this is the default.)
          Components: API
    Affects Versions: 4.1.0
         Environment: cloudstack4.1.0 and xenserver6.0
            Reporter: zhenglei


1. Create a vm successfully in an advanced zone.
2. Create a network with the default networkoffering successfully. There is no vm in the network
now, and also the vrouter is not started.
3. Add the network to the vm by calling the restful api successfully.
4. But when I login the cloudstack ui,  I find the new network vrouter is not started and
its status is ”starting“. so add nic operation is failed.
5. I want to check the vrouter by xencenter, but there is no this vrouter.
6. At last, i check the management server log files, There is no any ERROR and Exception.

I think the reason is the vrouter is not started, But i don't why. I also do some add nic
or remove nic tests when a vrouer is running, and it is normal. 
so, why?Thanks... 
 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1.5#6160)

Mime
View raw message