cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jessica Wang (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (CLOUDSTACK-5200) UI displays wrong values for the socket information and number of hosts.
Date Wed, 04 Dec 2013 22:12:39 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-5200?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Jessica Wang resolved CLOUDSTACK-5200.
--------------------------------------

    Resolution: Fixed

> UI displays wrong values for the socket information and number of hosts.
> ------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-5200
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-5200
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>          Components: UI
>    Affects Versions: 4.3.0
>            Reporter: Kiran Koneti
>            Assignee: Jessica Wang
>            Priority: Critical
>             Fix For: 4.3.0
>
>         Attachments: Socket_info.jpg
>
>
> In the infrastructure tab view of the CS when we click the Sockets tab it always displays
a constant value of 3 for all the hosts and unknown under the sockets value.In my current
setup i have only one Xen server with single socket but it still shows the same value.
> The api output displays the correct value but the UI has the different value.
> The API output is as below:
> "<listhostsresponse cloud-stack-version="4.3.0-SNAPSHOT">
> <count>1</count>
> <host>
> <id>b7d32c8c-9872-4b74-864b-665e65d46442</id>
> <name>Rack1Pod1Host9</name>
> <state>Up</state>
> <type>Routing</type>
> <ipaddress>10.147.40.9</ipaddress>
> <zoneid>ff337566-43f4-4caf-99a4-79808d3bdef1</zoneid>
> <zonename>Z1</zonename>
> <podid>72a86797-7aa8-413d-9a81-f52b0907cf28</podid>
> <podname>Pod1</podname>
> <version>4.3.0-SNAPSHOT</version>
> <hypervisor>XenServer</hypervisor>
> <cpusockets>1</cpusockets>
> <cpunumber>4</cpunumber>
> <cpuspeed>2394</cpuspeed>
> <cpuallocated>0%</cpuallocated>
> <cpuused>0.06%</cpuused>
> <cpuwithoverprovisioning>9576.0</cpuwithoverprovisioning>
> <networkkbsread>3976</networkkbsread>
> <networkkbswrite>24403</networkkbswrite>
> <memorytotal>16001266176</memorytotal>
> <memoryallocated>2550136832</memoryallocated>
> <memoryused>3687684</memoryused>
> <capabilities>
> xen-3.0-x86_64 , xen-3.0-x86_32p , hvm-3.0-x86_32 , hvm-3.0-x86_32p , hvm-3.0-x86_64
> </capabilities>
> <lastpinged>1970-01-16T21:08:33+0530</lastpinged>
> <managementserverid>7614406590488</managementserverid>
> <clusterid>83d22057-ddaf-44f3-a90b-c64237d49521</clusterid>
> <clustername>C1</clustername>
> <clustertype>CloudManaged</clustertype>
> <islocalstorageactive>false</islocalstorageactive>
> <created>2013-11-18T15:34:31+0530</created>
> <events>
> AgentConnected; HostDown; AgentDisconnected; PingTimeout; StartAgentRebalance; ShutdownRequested;
Remove; ManagementServerDown; Ping
> </events>
> <resourcestate>Enabled</resourcestate>
> <hypervisorversion>6.2.0</hypervisorversion>
> <hahost>false</hahost>
> </host>
> </listhostsresponse>"
> Attaching the UI screen shot for the same.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

Mime
View raw message