cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jessica Wang (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CLOUDSTACK-4703) [UI] listHypervisors returns empty hypervisors when zoneId = -1 on a multi-zone setup with different hypervisors on each zone.
Date Wed, 09 Oct 2013 18:48:42 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-4703?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13790706#comment-13790706
] 

Jessica Wang commented on CLOUDSTACK-4703:
------------------------------------------

(1) This is an API issue, not UI issue. 
So, I'll remove "UI" and add "API" to component field.

(2) This API behavior (that "listHypervisors&zoneid=-1" returns an empty list on a multiple-zones
setup where each zone has different hypervisor) is by design.
so, I'll close the bug.

> [UI]  listHypervisors returns empty hypervisors when zoneId = -1 on a multi-zone setup
with different hypervisors on each zone.
> -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-4703
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-4703
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>          Components: API
>    Affects Versions: 4.2.0
>            Reporter: Min Chen
>            Priority: Critical
>             Fix For: 4.2.1
>
>
> 1. Setup two zones, one is XenServer, the other is Vmware. Both uses S3 as secondary
storage.
> 2. Now register a template on zone 1.
> 3. In the register template dialog, hypervisor dropdown shows empty list. The API invoked
from UI is listHypervisor with zoneId = -1.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

Mime
View raw message