cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Daan Hoogland (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (CLOUDSTACK-4759) ssvm is not detected at (re)start by ms
Date Mon, 30 Sep 2013 07:29:23 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-4759?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Daan Hoogland updated CLOUDSTACK-4759:
--------------------------------------

    Attachment: vmops.log

log showing that ssvm is not detected

> ssvm is not detected at (re)start by ms
> ---------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-4759
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-4759
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>          Components: Management Server
>    Affects Versions: Future
>         Environment: dev in eclipse on windows
>            Reporter: Daan Hoogland
>            Priority: Minor
>         Attachments: vmops.log
>
>
> ssvm is running and has status running in the db. The MS is started and should detect
the ssvm in a while. It seems not to as it keeps outputting:
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-3:null) No running ssvm is
found, so command will be sent to LocalHostEndPoint



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

Mime
View raw message