cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rayees Namathponnan (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CLOUDSTACK-4509) [upgrade][CS 4.1 to CS 4.2] Not able to see the UI after upgrade from CS 4.1 to CS 4.2
Date Tue, 27 Aug 2013 21:35:51 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-4509?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13751752#comment-13751752
] 

Rayees Namathponnan commented on CLOUDSTACK-4509:
-------------------------------------------------

Looks like tomcat in not loading latest index.jsp

In Abhinav's  4.2 upgrade setup, we opened file /usr/share/cloudstack-management/webapps/client/index.jsp
and added a blank in command section and restarted MS,  after that UI started working 

If you are facing this issue, can you try to enter  "CTRL+R / CTRL + F5" and check, latest
index.jsp is loaded or not ?


http://10.102.192.200:8080/client/?e=424232
                
> [upgrade][CS 4.1 to CS 4.2] Not able to see the UI after upgrade from CS 4.1 to CS 4.2
> --------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-4509
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-4509
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>          Components: Install and Setup, Management Server, UI
>    Affects Versions: 4.2.0
>            Reporter: Abhinav Roy
>            Assignee: Rayees Namathponnan
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 4.2.1
>
>         Attachments: CS41-CS42_UI.jpg, CS-4509.zip
>
>
> Steps: 
> ======================== 
> 1. Deploy CS 4.1 advanced zone with XEN. 
> 2. Create VMs. 
> 3. Upgrade to 4.2 
> Expected behaviour : 
> ======================== 
> The db upgrade should be successful, UI should be available and system vms should come
up 
> Observed behaviour : 
> ====================== 
> The db upgrade is successful and system vms come up but no UI is seen at all. I am able
to fire the APIs and they are working fine. There is no error with respect to that in the
logs also. 
> I have restarted the management server several times but that also doesn't help. 
> Attaching snapshot with firebug logs

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message