cloudstack-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shashi Dahal (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (CLOUDSTACK-2356) VMs deployed as user, cloudstack assigned password do not work
Date Tue, 07 May 2013 08:37:21 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-2356?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Shashi Dahal updated CLOUDSTACK-2356:
-------------------------------------

    Description: 
Hi, 

In the upgraded environment, as root, I can create VMs and they get deployed properly, the
cloudstack assigned password in the template work fine. 
But if I login as a user and create VMs, the VMs get deployed, but the cloudstack assigned
password does not work, nor does egress firewall.  When I stop the VM  and do a "Reset Password",
I receive the new password. But starting the VM and trying to use the password does not work.


This all work fine if the login is admin. 
This issue is when the login is not an admin but a user. 


Thanks,
Shashi

  was:
Hi, 

In the upgraded environment, as root, I can create VMs and they get deployed properly. 
But if I login as a user and create VMs, the VMs get deployed, but the cloudstack assigned
password does not work, not does egress firewall.  When I stop the VM  and do a "Reset Password",
I receive the new password. But starting the VM and trying to use the password does not work.


This all work fine if the login is admin. 
This issue is when the login is not an admin but a user. 


Thanks,
Shashi

    
> VMs deployed as user, cloudstack assigned password do not work 
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-2356
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-2356
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.) 
>    Affects Versions: 4.1.0
>         Environment: CentOS 6.x - Cloudstack upgrade from 2.2.14 to 4.1.0 , Advance Networking
with Security Groups
>            Reporter: Shashi Dahal
>            Priority: Critical
>              Labels: advanced, cloudstack, domains, networking, upgrade
>             Fix For: 4.1.0
>
>
> Hi, 
> In the upgraded environment, as root, I can create VMs and they get deployed properly,
the cloudstack assigned password in the template work fine. 
> But if I login as a user and create VMs, the VMs get deployed, but the cloudstack assigned
password does not work, nor does egress firewall.  When I stop the VM  and do a "Reset Password",
I receive the new password. But starting the VM and trying to use the password does not work.

> This all work fine if the login is admin. 
> This issue is when the login is not an admin but a user. 
> Thanks,
> Shashi

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message