cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Angus <paul.an...@shapeblue.com>
Subject RE: IP Address Discrepancy with VMware
Date Mon, 15 Jan 2018 16:06:18 GMT
Sure.
It doesn't seem to be a systematic failure.


Kind regards,

Paul Angus

paul.angus@shapeblue.com 
www.shapeblue.com
53 Chandos Place, Covent Garden, London  WC2N 4HSUK
@shapeblue
  
 


-----Original Message-----
From: Tutkowski, Mike [mailto:Mike.Tutkowski@netapp.com] 
Sent: 15 January 2018 01:09
To: dev@cloudstack.apache.org
Subject: Re: IP Address Discrepancy with VMware

Hi Paul,

I don’t know what was causing it, but I destroyed and re-created the VR and now it works
just fine.

Seems like we have a bug here, but it’s not easy to reproduce.

Talk to you later!
Mike

On 1/11/18, 3:13 PM, "Tutkowski, Mike" <Mike.Tutkowski@netapp.com> wrote:

    Hi Paul,
    
    Thanks for looking into that!
    
    I was just spinning up a VM in a Basic Zone using VMware and NFS…nothing really out
of the ordinary.
    
    I’m traveling today, but should be able to re-try this use case again tomorrow.
    
    Thanks again!
    Mike
    
    On 1/11/18, 2:12 AM, "Paul Angus" <paul.angus@shapeblue.com> wrote:
    
        Hey Mike, were you doing anything specific/special?  I haven't yet managed to get
the wrong IP address.
        how does the config for dhcp leases look on the VR?
        
        
        Kind regards,
        
        Paul Angus
        
        paul.angus@shapeblue.com 
        www.shapeblue.com
        53 Chandos Place, Covent Garden, London  WC2N 4HSUK
        @shapeblue
          
         
        
        
        -----Original Message-----
        From: Tutkowski, Mike [mailto:Mike.Tutkowski@netapp.com] 
        Sent: 11 January 2018 07:52
        To: dev@cloudstack.apache.org
        Subject: Re: IP Address Discrepancy with VMware
        
        Thanks, Paul!
        
        > On Jan 11, 2018, at 12:49 AM, Paul Angus <paul.angus@shapeblue.com> wrote:
        > 
        > I'll have a look @ mike
        > 
        > 
        > 
        > Kind regards,
        > 
        > Paul Angus
        > 
        > paul.angus@shapeblue.com
        > www.shapeblue.com
        > 53 Chandos Place, Covent Garden, London  WC2N 4HSUK @shapeblue
        > 
        > 
        > 
        > 
        > -----Original Message-----
        > From: Tutkowski, Mike [mailto:Mike.Tutkowski@netapp.com] 
        > Sent: 11 January 2018 07:31
        > To: dev@cloudstack.apache.org
        > Subject: IP Address Discrepancy with VMware
        > 
        > Hi,
        > 
        > While I was running some tests related to 4.11 tonight, I noticed the following
discrepancy with regards to the IP address given to a VM of mine:
        > 
        > https://imgur.com/3ODXHNe
        > 
        > According to CloudStack, the IP address should be 10.117.40.28. However, when
I run ifconfig, I get 10.117.40.115.
        > 
        > In this situation, I’m running only with VMware (no other hypervisor type in
use) in a Basic Zone where the root disk of the VM is on NFS.
        > 
        > Anyone else able to reproduce this issue?
        > 
        > Thanks,
        > Mike
        
    
    

Mime
View raw message