cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Syed Ahmed <sah...@cloudops.com>
Subject Re: GSoC'17
Date Mon, 22 May 2017 14:20:58 GMT
Just run the command dpkg -l | grep -i cloudstack and post the output
On Mon, May 22, 2017 at 10:16 AM sachin patil <sachin931350@gmail.com>
wrote:

> cloudstack-common and cloudstack-agent are 4.9.2 . i'll check the other
> components and let you know in some time
>
> On Mon, May 22, 2017 at 7:45 PM, Syed Ahmed <sahmed@cloudops.com> wrote:
>
> > What about other Cloudstack components are they 4.9 as well ?
> >
> > On Mon, May 22, 2017 at 10:14 AM sachin patil <sachin931350@gmail.com>
> > wrote:
> >
> >> Hello Syed,
> >>
> >>
> >>     According to the link you told me to enter in acs.list in source.d
> >> folder. Cloudstack-agent 4.9.2 is installed.  I build CS management from
> >> code 4.10.0.0 snapshot.
> >>
> >>
> >> Regards,
> >> sachin
> >>
> >>
> >>
> >> On Mon, May 22, 2017 at 7:29 PM, Syed Ahmed <sahmed@cloudops.com>
> wrote:
> >>
> >>> Hey Sachin,
> >>>
> >>> Can you post what versions of cloudstack-agent are installed? As others
> >>> have mentioned, this seems to be an issue with the mismatch of version.
> >>>
> >>>
> >>> dpkg -l | grep -i cloudstack
> >>>
> >>> Thanks,
> >>> -Syed
> >>>
> >>> On Mon, May 22, 2017 at 4:16 AM, Wei ZHOU <ustcweizhou@gmail.com>
> wrote:
> >>>
> >>>> Yes, as Daan said, it seems be caused by unconsistent cloudstack agent
> >>>> version between management server and kvm agent. could you please
> check
> >>>> the
> >>>> versions ?
> >>>>
> >>>>
> >>>> -Wei
> >>>>
> >>>> 2017-05-22 8:52 GMT+02:00 Daan Hoogland <daan.hoogland@shapeblue.com
> >:
> >>>>
> >>>> > Sachin, this seems more a code version issue to me than an
> environment
> >>>> > issue. SetHostParamsCommand is not recognised as a command. Could
> you
> >>>> try
> >>>> > this on 4.9 branch and see if you have the same issue?
> >>>> >
> >>>> > You also might want to look at the versions of gson. And if there
is
> >>>> a jar
> >>>> > for that preinstalled on the hosts or mgmt server.
> >>>> >
> >>>> >
> >>>> > daan.hoogland@shapeblue.com
> >>>> > www.shapeblue.com
> >>>> > 53 Chandos Place, Covent Garden, London  WC2N 4HSUK
> >>>> > @shapeblue
> >>>> >
> >>>> >
> >>>> >
> >>>> > On 21/05/17 11:46, "sachin patil" <sachin931350@gmail.com>
wrote:
> >>>> >
> >>>> >     My setup environment
> >>>> >     ubunut 16.04 LTS
> >>>> >     KVM host
> >>>> >     NFS / mysql servers
> >>>> >
> >>>> >     On Sun, May 21, 2017 at 3:13 PM, sachin patil <
> >>>> sachin931350@gmail.com>
> >>>> >     wrote:
> >>>> >
> >>>> >     > Hello all,
> >>>> >     >
> >>>> >     >               I am a student from NITW recently selected
for
> >>>> gsoc
> >>>> > '17. I
> >>>> >     > am tyring to a get a new development environment setup.
> >>>> >     >
> >>>> >     >
> >>>> >     > I follwed this guide to get my setup done
> >>>> https://cwiki.apache.org/
> >>>> >     > confluence/display/CLOUDSTACK/Setting+up+CloudStack+Developm
> >>>> >     > ent+Environment+on+Linux
> >>>> >     >
> >>>> >     > But I am facing some error in my cloudstack agent
> >>>> >     > agent.log files is attached below for reference.
> >>>> >     >
> >>>> >     > My host is forever in a connecting state and that doesn't
> >>>> change even
> >>>> >     > after restarting management server or agent.
> >>>> >     >
> >>>> >     >
> >>>> >     >
> >>>> >     > how can i solve this issue?
> >>>> >     >
> >>>> >     > Thank you.
> >>>> >     >
> >>>> >     > Regards,
> >>>> >     > Sachin Patil
> >>>> >     >
> >>>> >
> >>>> >
> >>>> >
> >>>>
> >>>
> >>>
> >>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message