cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Syed Ahmed <sah...@cloudops.com>
Subject Re: GSoC'17
Date Mon, 22 May 2017 13:59:32 GMT
Hey Sachin,

Can you post what versions of cloudstack-agent are installed? As others
have mentioned, this seems to be an issue with the mismatch of version.


dpkg -l | grep -i cloudstack

Thanks,
-Syed

On Mon, May 22, 2017 at 4:16 AM, Wei ZHOU <ustcweizhou@gmail.com> wrote:

> Yes, as Daan said, it seems be caused by unconsistent cloudstack agent
> version between management server and kvm agent. could you please check the
> versions ?
>
>
> -Wei
>
> 2017-05-22 8:52 GMT+02:00 Daan Hoogland <daan.hoogland@shapeblue.com>:
>
> > Sachin, this seems more a code version issue to me than an environment
> > issue. SetHostParamsCommand is not recognised as a command. Could you try
> > this on 4.9 branch and see if you have the same issue?
> >
> > You also might want to look at the versions of gson. And if there is a
> jar
> > for that preinstalled on the hosts or mgmt server.
> >
> >
> > daan.hoogland@shapeblue.com
> > www.shapeblue.com
> > 53 Chandos Place, Covent Garden, London  WC2N 4HSUK
> > @shapeblue
> >
> >
> >
> > On 21/05/17 11:46, "sachin patil" <sachin931350@gmail.com> wrote:
> >
> >     My setup environment
> >     ubunut 16.04 LTS
> >     KVM host
> >     NFS / mysql servers
> >
> >     On Sun, May 21, 2017 at 3:13 PM, sachin patil <
> sachin931350@gmail.com>
> >     wrote:
> >
> >     > Hello all,
> >     >
> >     >               I am a student from NITW recently selected for gsoc
> > '17. I
> >     > am tyring to a get a new development environment setup.
> >     >
> >     >
> >     > I follwed this guide to get my setup done
> https://cwiki.apache.org/
> >     > confluence/display/CLOUDSTACK/Setting+up+CloudStack+Developm
> >     > ent+Environment+on+Linux
> >     >
> >     > But I am facing some error in my cloudstack agent
> >     > agent.log files is attached below for reference.
> >     >
> >     > My host is forever in a connecting state and that doesn't change
> even
> >     > after restarting management server or agent.
> >     >
> >     >
> >     >
> >     > how can i solve this issue?
> >     >
> >     > Thank you.
> >     >
> >     > Regards,
> >     > Sachin Patil
> >     >
> >
> >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message