cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Wei ZHOU <ustcweiz...@gmail.com>
Subject Re: GSoC'17
Date Mon, 22 May 2017 08:16:48 GMT
Yes, as Daan said, it seems be caused by unconsistent cloudstack agent
version between management server and kvm agent. could you please check the
versions ?


-Wei

2017-05-22 8:52 GMT+02:00 Daan Hoogland <daan.hoogland@shapeblue.com>:

> Sachin, this seems more a code version issue to me than an environment
> issue. SetHostParamsCommand is not recognised as a command. Could you try
> this on 4.9 branch and see if you have the same issue?
>
> You also might want to look at the versions of gson. And if there is a jar
> for that preinstalled on the hosts or mgmt server.
>
>
> daan.hoogland@shapeblue.com
> www.shapeblue.com
> 53 Chandos Place, Covent Garden, London  WC2N 4HSUK
> @shapeblue
>
>
>
> On 21/05/17 11:46, "sachin patil" <sachin931350@gmail.com> wrote:
>
>     My setup environment
>     ubunut 16.04 LTS
>     KVM host
>     NFS / mysql servers
>
>     On Sun, May 21, 2017 at 3:13 PM, sachin patil <sachin931350@gmail.com>
>     wrote:
>
>     > Hello all,
>     >
>     >               I am a student from NITW recently selected for gsoc
> '17. I
>     > am tyring to a get a new development environment setup.
>     >
>     >
>     > I follwed this guide to get my setup done https://cwiki.apache.org/
>     > confluence/display/CLOUDSTACK/Setting+up+CloudStack+Developm
>     > ent+Environment+on+Linux
>     >
>     > But I am facing some error in my cloudstack agent
>     > agent.log files is attached below for reference.
>     >
>     > My host is forever in a connecting state and that doesn't change even
>     > after restarting management server or agent.
>     >
>     >
>     >
>     > how can i solve this issue?
>     >
>     > Thank you.
>     >
>     > Regards,
>     > Sachin Patil
>     >
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message