cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Will Stevens <wstev...@cloudops.com>
Subject Re: Fw: [4.10] VPN disconnected while network changes taken
Date Mon, 24 Apr 2017 15:50:01 GMT
Working on it now, I will let you know when I have a fix.

*Will STEVENS*
Lead Developer

<https://goo.gl/NYZ8KK>

On Mon, Apr 24, 2017 at 11:34 AM, Haijiao <18602198181@163.com> wrote:

> Hi Will
>
> Any progress about this issue ?
>
> tks
>
>
> Sent from my mobile
>
> --------- 转发的邮件 ---------
> 发件人: Haijiao <18602198181@163.com>
> 发送日期: 2017年04月14日 23:21
> 收件人: dev <dev@cloudstack.apache.org>
> 抄送人:
> 主题: Re:Re: [4.10] VPN disconnected while network changes taken
> Sure, Karuturi
>
> Logged a bug in Jira,  thanks!
>
> CLOUDSTACK-9878 Remote Access VPN that losing connection when new network
> configs are introduced
> https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9878
>
>
>
> 在2017年04月14 13时14分, "Rajani Karuturi"<rajani@apache.org>写道:
>
>
> Hi Haijiao,
>
> Thanks for testing. Can you log a bug for this please? It can be
> a blocker for 4.10.
>
> @Will,
>
> Did you get a chance to take a look at this issue?
>
> Thanks,
>
> ~ Rajani
>
> http://cloudplatform.accelerite.com/
>
> On April 12, 2017 at 7:12 AM, Will Stevens
> (wstevens@cloudops.com) wrote:
>
> Thanks, I will have a look.
>
> *Will STEVENS*
> Lead Developer
>
> <https://goo.gl/NYZ8KK>
>
> On Tue, Apr 11, 2017 at 8:58 PM, Haijiao <18602198181@163.com>
> wrote:
>
> HI, Will
> It's a Remote Access VPN that losing connection while new
> network configs
> introduced.
> Thanks !
>
> 在2017年04月12 02时26分, "Will Stevens"<wstevens@cloudops.com>写道:
>
> Is this a Site-to-Site VPN connection or the Remote Access VPN
> that is
> losing connection when new network configs are introduced?
>
> Thanks,
>
> *Will STEVENS*
> Lead Developer
>
> <https://goo.gl/NYZ8KK>
>
> On Sat, Apr 8, 2017 at 12:49 AM, Haijiao <18602198181@163.com>
> wrote:
>
> Hi,
>
> We built and tested the ACS 4.10 from the latest master (Apr.7,
> 2017)
>
> Our environment is,
> - ACS: 4.10.0.0-SNAPSHOT
> - Management Server: Centos7.2 1151
> - Host: Centos7.2 1151
> - System VM: systemvm64template-master-4.10.0-kvm.qcow2.bz2
> - Network: Isolated Network
> - Network Offering: Offering for Isolated networks with Source
> Nat
>
> service
>
> enabled
>
> We can successfully setup VPN and it works as expected. However,
> once
>
> we
>
> take any network changes below, the VPN connnection will be
> immediately
> disconnected.
>
> - Update firewall rules (add/change)
> - Update port fowarding
> - Update LB
> - Add one more VPN account
>
> Is there some configuration we missed ? Or it's due to the new
> VPN
> component (StrongSWAN) introcuced in 4.10 ?
>
>
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message