cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Haijiao <18602198...@163.com>
Subject Re:Re: Fw: [4.10] VPN disconnected while network changes taken
Date Tue, 25 Apr 2017 07:33:50 GMT
Thanks Will, 


will test this week.






在2017年04月25 04时03分, "Will Stevens"<wstevens@cloudops.com>写道:


Here is the fix to this: https://github.com/apache/cloudstack/pull/2062


Will STEVENS

Lead Developer






On Mon, Apr 24, 2017 at 11:34 AM, Haijiao <18602198181@163.com> wrote:

Hi Will

Any progress about this issue ?

tks


Sent from my mobile



--------- 转发的邮件 ---------

发件人:                Haijiao            
发送日期:                2017年04月14日 23:21            
收件人:                dev            
抄送人:                            
主题:                Re:Re: [4.10] VPN disconnected while network changes taken      
     
Sure, Karuturi


Logged a bug in Jira,  thanks!


CLOUDSTACK-9878 Remote Access VPN that losing connection when new network configs are introduced
https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9878






在2017年04月14 13时14分, "Rajani Karuturi"<rajani@apache.org>写道:

Hi Haijiao,

Thanks for testing. Can you log a bug for this please? It can be
a blocker for 4.10.

@Will,

Did you get a chance to take a look at this issue?

Thanks,

~ Rajani

http://cloudplatform.accelerite.com/

On April 12, 2017 at 7:12 AM, Will Stevens
(wstevens@cloudops.com) wrote:

Thanks, I will have a look.

*Will STEVENS*
Lead Developer

<https://goo.gl/NYZ8KK>

On Tue, Apr 11, 2017 at 8:58 PM, Haijiao <18602198181@163.com>
wrote:

HI, Will
It's a Remote Access VPN that losing connection while new
network configs
introduced.
Thanks !

在2017年04月12 02时26分, "Will Stevens"<wstevens@cloudops.com>写道:

Is this a Site-to-Site VPN connection or the Remote Access VPN
that is
losing connection when new network configs are introduced?

Thanks,

*Will STEVENS*
Lead Developer

<https://goo.gl/NYZ8KK>

On Sat, Apr 8, 2017 at 12:49 AM, Haijiao <18602198181@163.com>
wrote:

Hi,

We built and tested the ACS 4.10 from the latest master (Apr.7,
2017)

Our environment is,
- ACS: 4.10.0.0-SNAPSHOT
- Management Server: Centos7.2 1151
- Host: Centos7.2 1151
- System VM: systemvm64template-master-4.10.0-kvm.qcow2.bz2
- Network: Isolated Network
- Network Offering: Offering for Isolated networks with Source
Nat

service

enabled

We can successfully setup VPN and it works as expected. However,
once

we

take any network changes below, the VPN connnection will be
immediately
disconnected.

- Update firewall rules (add/change)
- Update port fowarding
- Update LB
- Add one more VPN account

Is there some configuration we missed ? Or it's due to the new
VPN
component (StrongSWAN) introcuced in 4.10 ?






 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message