cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Syed Ahmed <sah...@cloudops.com>
Subject Re: Need help in getting CentOS 7 templates to run on Cloudstack 4.9 and VMWare
Date Thu, 30 Mar 2017 21:30:41 GMT
I thought the centos images from the official site did not have the
cloudstack datasource. I'll try and report!

On Thu, Mar 30, 2017 at 5:26 PM, Pierre-Luc Dion <pdion@cloudops.com> wrote:
> Hi Syed, have you tried coud images from centos site, i think centos build
> cloudimage as canonical for ubuntu.
>
>
> On Mar 30, 2017 5:24 PM, "Rafael Weingärtner" <rafaelweingartner@gmail.com>
> wrote:
>
>> Attachments are not forwarded with emails.
>>
>> On Thu, Mar 30, 2017 at 5:16 PM, Syed Ahmed <sahmed@cloudops.com> wrote:
>>
>> > FYI I'm attaching the screenshot of the cloud-init error
>> >
>> >
>> >
>> > On Thu, Mar 30, 2017 at 5:14 PM, Syed Ahmed <sahmed@cloudops.com> wrote:
>> > > Hi All,
>> > >
>> > > I'm trying to run a CentOS 7 template on VMWare and ACS 4.9 but
>> > > somehow cloud-init doesn't seem to pick up the IP form the VR. The
>> > > default template which is bundled with ACS (CentOS 5) works.
>> > >
>> > > I got the CentOS7 template from
>> > > http://dl.openvm.eu/cloudstack/centos/vanilla/7/
>> x86_64/CentOS-7-x86_64-
>> > vanilla-vmware.ova
>> > >
>> > > Is there any setting that I need to do for this template? Are there
>> > > any other places I can get a working template for CentOS7 for
>> > > Cloudstack?
>> > >
>> > > Thanks,
>> > > -Syed
>> >
>>
>>
>>
>> --
>> Rafael Weingärtner
>>

Mime
View raw message