cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Will Stevens <wstev...@cloudops.com>
Subject Re: Failing to enable SSL/HTTPS on console proxy vm
Date Thu, 16 Jun 2016 16:01:12 GMT
We have been having issues with this for as long as I can remember (on both
ACS and CCP).  In order to get it to work you have to 'trust unsafe
scripts' or whatever by clicking the shield in the URL bar in the top right
(maybe that is chrome).

I don't know that there is a solution, but if there is, I am all ears...

*Will STEVENS*
Lead Developer

*CloudOps* *| *Cloud Solutions Experts
420 rue Guy *|* Montreal *|* Quebec *|* H3J 1S6
w cloudops.com *|* tw @CloudOps_

On Thu, Jun 16, 2016 at 11:54 AM, Nux! <nux@li.nux.ro> wrote:

> Hi,
>
> Is there any particular voodoo involved in getting the $subject to work
> correctly on 4.8.0?
> I've uploaded the Comodo wildcard cabundle, crt and key in the
> Infrastructure page, the systemvms have rebooted.
> They came back fine and nothing dodgy in the logs, but when I open the
> console of a VM Firefox will say there are insecure contents loaded and
> will not display the terminal ajax thingy.
> View source shoes an iframe linking http://1.2.3.4 instead of
> https://1-2-3-4.wildcarddomain.tld.
>
> Apache HTTPD and Tomcat had no issues with these certs.
>
> Is there something that I am missing?
>
> Thanks
>
>
> --
> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
>
> Nux!
> www.nux.ro
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message