cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Will Stevens <williamstev...@gmail.com>
Subject Re: Failing to enable SSL/HTTPS on console proxy vm
Date Thu, 16 Jun 2016 16:51:36 GMT
That's in global settings I presume?
On Jun 16, 2016 12:19 PM, "Nux!" <nux@li.nux.ro> wrote:

> Dammit, I was missing the consoleproxy.url.domain! What an idiot ...
> Works just fine now.
>
> Will, it can be done, don't give up! :)
>
> Thanks Andy!
>
> Lucian
>
> --
> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
>
> Nux!
> www.nux.ro
>
> ----- Original Message -----
> > From: "Andy Dills" <andy@xecu.net>
> > To: users@cloudstack.apache.org
> > Cc: dev@cloudstack.apache.org
> > Sent: Thursday, 16 June, 2016 17:10:55
> > Subject: Re: Failing to enable SSL/HTTPS on console proxy vm
>
> > I have this working perfectly.
> >
> > Couple of key things that are not mentioned in the
> > documentation:
> >
> > - You need to set consoleproxy.url.domain to *.domain.com for whatever
> domain
> > you're using. Do this before re-uploading your SSL certificate. The SSL
> upload
> > dialogue doesn't set this value as it should.
> >
> > - You need a wildcard certificate for that domain.
> >
> > Assuming you setup the proper DNS records, it should then work.
> >
> > I'm open to follow up questions if anybody is struggling with this.
> >
> > Thanks,
> > Andy
> >
> > Sent from my iPhone
> >
> >> On Jun 16, 2016, at 12:01 PM, Will Stevens <wstevens@cloudops.com>
> wrote:
> >>
> >> We have been having issues with this for as long as I can remember (on
> both
> >> ACS and CCP).  In order to get it to work you have to 'trust unsafe
> >> scripts' or whatever by clicking the shield in the URL bar in the top
> right
> >> (maybe that is chrome).
> >>
> >> I don't know that there is a solution, but if there is, I am all ears...
> >>
> >> *Will STEVENS*
> >> Lead Developer
> >>
> >> *CloudOps* *| *Cloud Solutions Experts
> >> 420 rue Guy *|* Montreal *|* Quebec *|* H3J 1S6
> >> w cloudops.com *|* tw @CloudOps_
> >>
> >>> On Thu, Jun 16, 2016 at 11:54 AM, Nux! <nux@li.nux.ro> wrote:
> >>>
> >>> Hi,
> >>>
> >>> Is there any particular voodoo involved in getting the $subject to work
> >>> correctly on 4.8.0?
> >>> I've uploaded the Comodo wildcard cabundle, crt and key in the
> >>> Infrastructure page, the systemvms have rebooted.
> >>> They came back fine and nothing dodgy in the logs, but when I open the
> >>> console of a VM Firefox will say there are insecure contents loaded and
> >>> will not display the terminal ajax thingy.
> >>> View source shoes an iframe linking http://1.2.3.4 instead of
> >>> https://1-2-3-4.wildcarddomain.tld.
> >>>
> >>> Apache HTTPD and Tomcat had no issues with these certs.
> >>>
> >>> Is there something that I am missing?
> >>>
> >>> Thanks
> >>>
> >>>
> >>> --
> >>> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
> >>>
> >>> Nux!
> >>> www.nux.ro
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message