cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Tutkowski <mike.tutkow...@solidfire.com>
Subject Re: [VMware] Problem starting virtual router on 4.6 and 4.7
Date Mon, 08 Feb 2016 03:02:45 GMT
Just checking in on this one again.

In a Basic Zone on CS 4.9, the VR never exits the "Starting" state.

Is anyone using VMware to run their system VMs and has it working in 4.9
(or 4.8 or 4.7).

On Mon, Dec 7, 2015 at 4:27 PM, Mike Tutkowski <mike.tutkowski@solidfire.com
> wrote:

> I just tried it on 4.5, though: works fine on that version.
>
> On Mon, Dec 7, 2015 at 3:26 PM, Mike Tutkowski <
> mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
>
>> Normally I run my system VMs on XenServer and that seems to work fine at
>> the moment.
>>
>> I just had a need to run a VMware-only environment today, so came across
>> this issue with the virtual router (on two different setups of mine).
>>
>> On Mon, Dec 7, 2015 at 3:25 PM, Mike Tutkowski <
>> mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
>>
>>> Well, it does have an IP address assigned on Eth0 that falls within my
>>> user-VM range.
>>>
>>> The only other IP address it states is the loopback.
>>>
>>> I'm not sure what's "normal."
>>>
>>> On Mon, Dec 7, 2015 at 3:19 PM, Erik Weber <terbolous@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> open the console and poke into it :-)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On Mon, Dec 7, 2015 at 11:16 PM, Mike Tutkowski <
>>>> mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
>>>>
>>>> > Note: The CS MS is saying it can't connect to the virtual router. I
>>>> can
>>>> > ping the virtual router manually from the CS MS, but I can't SSH into
>>>> it
>>>> > (not sure if I should be able to).
>>>> >
>>>> > On Mon, Dec 7, 2015 at 3:14 PM, Mike Tutkowski <
>>>> > mike.tutkowski@solidfire.com
>>>> > > wrote:
>>>> >
>>>> > > Hi,
>>>> > >
>>>> > > I am having a problem getting the virtual router to leave the
>>>> "Starting"
>>>> > > state on 4.6 and 4.7.
>>>> > >
>>>> > > I am making use of the correct system VM template in each case,
but
>>>> the
>>>> > > virtual router claims it requires an upgrade.
>>>> > >
>>>> > > This is in a Basic Zone and using local storage for the system
VMs.
>>>> > >
>>>> > > Thoughts?
>>>> > >
>>>> > > Thanks!
>>>> > >
>>>> > > --
>>>> > > *Mike Tutkowski*
>>>> > > *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>>>> > > e: mike.tutkowski@solidfire.com
>>>> > > o: 303.746.7302
>>>> > > Advancing the way the world uses the cloud
>>>> > > <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>>>> > >
>>>> >
>>>> >
>>>> >
>>>> > --
>>>> > *Mike Tutkowski*
>>>> > *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>>>> > e: mike.tutkowski@solidfire.com
>>>> > o: 303.746.7302
>>>> > Advancing the way the world uses the cloud
>>>> > <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>>>> >
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> *Mike Tutkowski*
>>> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>>> e: mike.tutkowski@solidfire.com
>>> o: 303.746.7302
>>> Advancing the way the world uses the cloud
>>> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> *Mike Tutkowski*
>> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>> e: mike.tutkowski@solidfire.com
>> o: 303.746.7302
>> Advancing the way the world uses the cloud
>> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>>
>
>
>
> --
> *Mike Tutkowski*
> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> o: 303.746.7302
> Advancing the way the world uses the cloud
> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>



-- 
*Mike Tutkowski*
*Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
e: mike.tutkowski@solidfire.com
o: 303.746.7302
Advancing the way the world uses the cloud
<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message