cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Todd Pigram <t...@toddpigram.com>
Subject Re: Citrix CloudPltform Question-Hyper-V
Date Thu, 28 Jan 2016 23:15:18 GMT
Clifford,

I assume your running CCP 4.5.1, in the install guide did you follow section 5.4.10 Prepare
the SystemVM Template?

I am a Citrix partner as well, but I run CCP on XenServer. I will try and assist any way I
can.





Todd Pigram
about.me/ToddPigram
 <https://about.me/ToddPigram?promo=email_sig&utm_source=email_sig&utm_medium=email_sig&utm_campaign=external_links>

www.linkedin.com/in/toddpigram/ <http://www.linkedin.com/in/toddpigram/>
@pigram86 on twitter
https://plus.google.com/+ToddPigram86 <https://plus.google.com/+ToddPigram86>
Mobile - 216-224-5769

PGP Public Key <http://pgp.mit.edu/pks/lookup?op=get&search=0x96B7B0F0C55933BB>
> On Jan 28, 2016, at 5:26 PM, Pinnock Jr., Clifford R <Clifford.PinnockJr@ca.com>
wrote:
> 
> Hi.
> I am with a Citrix partner and we are trying to deploy CloudPlatform integrated with
Hyper-V, all is well except we get exceptionCould not find a part of the path /”secondary”tmpl/1/9
when creating the system vm’s. The thing is how are we supposed to get the system vm template
onto the secondary if it is SMB and we can’t mount it onto management? Any thoughts on this
issue would be appreciated.
> 
> Clifford Pinnock Jr.
> Principal, Platform Engineer
> 
> CA Technologies | 160 Bridge St Hartfield Executive Pk | East Windsor, CT 06088-9548
> Mobile: +1 860 861 6744 | Clifford.PinnockJr@ca.com
> 
>  <mailto:Clifford.PinnockJr@ca.com> <http://www.ca.com/us/default.aspx> <http://twitter.com/CAInc>
<http://www.slideshare.net/cainc> <https://www.facebook.com/CATechnologies> <http://www.youtube.com/user/catechnologies>
<http://www.linkedin.com/company/1372?goback=.cps_1244823420724_1> <https://plus.google.com/+CATechnologies>
<http://www.ca.com/us/rss.aspx?intcmp=footernav>

Mime
View raw message