cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Mezentsev <...@soleks.com>
Subject Re: Issue with VR after upgrade to 4.6.2
Date Mon, 25 Jan 2016 23:28:54 GMT
  in my configuration VR is acting as DHCP/DNS server, so it's not passing
any traffic, so i can exclude public IP addresses. Definetely there is one
of the VR script is acting badly.
 

> If I disassociated 10 public IPs and keep 10 public IPs (but keep 20 vms
> associated with the network), the network (virtual router) restart with
> clean up successfully (around in 3 min).
> I thinks that is a timeout problem (or VR scripts performance)... but
> which timeout parameter?
>
> On 24/01/2016 09:43, Milamber wrote:
>> Please note, my installation type is Advanced network without security
>> groups (vlan isolation).
>>
>> On 24/01/2016 06:57, Remi Bergsma wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> We have seen this issue sometimes in the VRs from 4.6 and on. There
>>> have been several improvements in the code in 4.7.
>>>
>>> Also, setting router.aggregation.command.each.timeout global setting
>>> to 15 or 20 also may help (restart mgt server after change).
>>>
>>> @Milamber can you test this setting with 4.7.1RC please? I haven't
>>> seen this issue in my test and production systems.
>>>
>>> Thanks, Remi
>>>
>>> Sent from my iPhone
>>>
>>>> On 24 Jan 2016, at 00:49, Milamber <milamber@apache.org> wrote:
>>>>
>>>> Hello,
>>>>
>>>> I've have a similiar issue without solution (but not with an upgrade
>>>> from 4.5), please see
>>>> https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9255
>>>>
>>>> Milamber
>>>>
>>>>> On 24/01/2016 03:32, Daniel Mezentsev wrote:
>>>>> Hi All,
>>>>>
>>>>> I've got some issue after i did cloudstack upgrade 4.5 -> 4.6.2.
>>>>> Environment has 8 VR, 6 were upgraded and restarted successfully, 2
>>>>> of them
>>>>> stuck. I removed them - the same result, i can't boot them, restarted
>>>>> network with clean-up - no luck.
>>>>> VR actually is starting, i can ssh to it, but it's shuting down in
>>>>> approx 5
>>>>> minutes. I can extend it runing
>>>>> "init 3" command, but cloudstack is not detecting router state.
>>>>>
>>>>> I can bing some VMs within the same subnet, so it's not VLAN/network
>>>>> issue.
>>>>>
>>>>> Completely ran out of ideas.
>>>>> Should mention network offering is Isolated network without NAT.
>>>>>
>>>>> Any help is more then welcome. I can provide any related log, but i
>>>>> need
>>>>> some heads-up what i should look for.
>>>>> Daniel Mezentsev, founder
>>>>> (+1) 604 313 8592.
>>>>> Soleks Data Group.
>>>>> Shaping the clouds.
>
>  
  Daniel Mezentsev, founder
(+1) 604 313 8592.
Soleks Data Group.
Shaping the clouds.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, 8-Bit, 0 bytes)
View raw message